in

Novara, comportament șocant al unui şofer român de TIR, mort de beat: a băut de față cu polițiștii care l-au oprit

Un şofer român de TIR, care avea o alcoolemie de şapte ori peste limita legală, a căzut din cabină, după ce a fost oprit de Poliţie, pe autostrada A4 din Italia. Totul s-a întâmplat pe 13 august 2019, în zona oraşului Novara.

Şoferul român în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui TIR, circula în zig-zag pe autostradă, motiv pentru care ceilalţi şoferi au sunat la Poliţie. Un echipaj l-a oprit pe român şi l-a tras într-o parcarea unei benzinării de pe autostradă. În momentul în care a deschis uşa, şoferul român de TIR a căzut din cabină din cauza faptului că era aproape de comă alcoolică.

Poliţiştii italieni au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 3,61 g/l alcool pur în sânge.

În timp ce poliţiştii îşi făceau treaba şi completau actele necesare dosarului penal deschis, şoferul român a continuat să bea dintr-o sticlă de bere. Mai mult, după ce a terminat de băut, el a încercat să meargă la benzinărie pentru a-şi cumpăra alte sticle de alcool.

Potrivit observator.tv, care citeaza presa italiană, şoferul român riscă o amendă cuprinsă între 2.000 şi 9.000 de euro, dar şi 18 luni de închisoare. Totodată, poliţiştii au confiscat TIR-ul şi i-au anulat permisul de conducere.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

11.000 de extracomunitari veniți la muncă în România în ultimele 6 luni

Pavia, a sărit în lac, dar nu a mai ieșit la suprafață, român de 24 de ani a murit chiar sub privirile iubitei sale și ale nepoțelului