in

Pavia, a sărit în lac, dar nu a mai ieșit la suprafață, român de 24 de ani a murit chiar sub privirile iubitei sale și ale nepoțelului

Un român de 24 de ani a murit în Italia, într-un lac din Pavia, chiar sub privirile iubitei sale și ale nepoțelului. Andrei Zisu, care se afla în ziua liberă, a pierit înecat. Românul a scăpat undița în apă și a încercat să o recupereze. A sărit în lac, dar nu a mai ieșit la suprafață.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, Andrei Zisu a venit să se relaxeze în ziua sa liberă pe malul lacului din Parcul natural Palustre di Lungavilla, din provincia Pavia.

Tânărul de 24 de ani, care e șofer de TIR, a venit împreună cu iubita sa și cu nepoțelul. Andrei a ales să se relaxeze pe malul lacului și pentru pescuit, marea sa pasiune.

Românul a scăpat însă undița în apă și a încercat să o recupereze. A sărit în lac, dar nu a mai ieșit la suprafață. Martoră la scena dramatică, iubita românului a sunat imediat la serviciul italian de urgență 118 pentru a cere ajutor.

Echipe de pompieri, scafandri și carabinieri au venit în zonă, dar nu l-au putut salva pe tânăr. Trupul neînsuflețit a fost găsit și scos din lac abia seara. Românul, care e originar din Adjud, locuia în Italia, în localitatea Casteggio.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Novara, comportament șocant al unui şofer român de TIR, mort de beat: a băut de față cu polițiștii care l-au oprit

Masacru la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: un pacient a ucis cinci bolnavi și a rănit alți opt