Menu
in

NU ESTE ROMÂN! Își oferea propriul copil pentru presații sexuale, cel arestat este un italian de etnie romă

Știrea că un copil de nici trei ani era propus turiștilor pentru prestații sexuale a făcut înconjurul internetului și a produs multă indignare. Mai multe publicații italiene (printre care si blogsicilia.it, care nu a făcut nici până azi modificarea) au preluat știrea  (încă nu s-a dovedit de unde a plecat inițial), publicând și faptul că bărbatul era de naționalitate română.

Iată însă că Il Messagero a publicat adevărata identitate a familiei și a persoanelor care au fost implicate: este vorba de o familie de cetățeni italieni, de etnie romă.

Citiți știrea aici:

Samantha, mama copilului, are 19 ani, soțul ei, 23 de ani: un cuplu foarte tânăr de italieni etnici romi. Băiatul are precedente numeroase, amândoi nu au locuri de muncă. Pentru copil, Tribunalul pentru minori a numit un tutore, în așteptarea evaluării custodiei. Samantha a cerut să-l poată vedea, dar deocamdată nu poate intra în secția spitalului Grassi, unde copilul este internat. 

Femeia nu a bănuit niciodată nimic, a avut încredere în soțul ei. Samantha, mama băiatului în vârstă de 3 ani la care tatăl ei a încercat să renunțe în schimbul serviciilor sexuale de pe promenada Ostia, spune că este complet străină de poveste. El le-a spus militarilor că în momentul când se întâmplau toate acele grozăvii, ea se afla acasă, având grijă de celălalt fiu nou-născut. 

”Am avut încredere în soțul meu. Mi-a spus că îl va duce pe băiat la plimbare și se va întoarce în curând. În schimb, a încercat să-l vândă pe fiul nostru. Nu am bănuit niciodată nimic, nu mi-am imaginat niciodată intențiile.”

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version