in

Oroare la Ostia, un bărbat oferea pentru ”prestații sexuale” un copilaș de doi ani, în schimbul banilor

Un bărbat din Italia a fost arestat la Ostia, după ce a încercat să-i dea un copil de doi ani unui turist, pentru ”prestații sexuale” în schimbul banilor. Românul de 23 de ani a fost arestat de ofițerii de la Guardia di Finanza iar copilul, găsit deshidratat, a fost plasat în custodia autorităților

Cazul înfiorător a avut loc în cunoscuta stațiune Ostia, din apropierea Romei. Un tânăr bărbat, care mergea de mână cu un copilaș de doar doi ani, s-a oprit în fața unui turist și i-a oferit băiatul pentru ”prestații sexuale”, contra cost, infomează blogsicilia.it, citat de observatornews.ro. Fără a sta prea mult pe gânduri, turistul a apelat imediat la 117. Este un bărbat care încearcă să vândă un copil, se îndreaptă spre plaja Finanzere”, le-a spus acesta agenților de la Guardia di Finanza.

În doar câteva minute, o patrulă s-a deplasat la plaja indicată, acolo unde l-au depistat pebărbatul care încerca să dea copilul oricui s-ar fi arătat interesat. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, i-a pasat băiatul unui trecător și a luat-o la fugă, însă a fost prins după o cursă de aproximativ 200 de metri. Acesta a rezistat arestului și i-a atacat pe oamenii legii, însă a fost imobilizat și dus la închisoarea Regina Coeli.

Potrivit sursei citate, va fi cercetat pentru exploatare de minori și agresare a unui oficial. Autoritățile italiene au pornit mai multe investigații și încearcă să afle al cui este băiețelul. Găsit deshidratat, acesta a fost dus la un spital din Ostia pentru a primi tratament adecvat, urmând a fi plasat în custodia autorităților.

Se presupune că copilul ar fi dintr-o tabără de persoane fără adăpost care își fac veacul prin capitala Italiei, dar nu este exclusă nici ipoteza unei răpiri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Afaceriştii Italia supăraţi

Afaceriştii din Italia, supăraţi după anunţarea restricţiilor pentru români: «În locul carantinei, se putea dispune efectuarea testului. Ar fi protejat şi sănătatea, și economia»

covid-19 miros

Un nou studiu alarmant: bolnavii de Covid-19 pot rămâne definitiv FĂRĂ MIROS