Menu
in

Mama băiețelului de 5 ani, răpit la Padova, nu îl denunță pe tatăl copilului: ”Nu îmi doresc arestul lui, vreau linişte şi pace”

Povestea dramatică a copilului răpit în Italia de tatăl său, în plină zi, s-a terminat cu bine. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar băiatul a fost preluat de Protecţia Copilului si adus în braţele mamei sale.

După zilele de coşmar, băiatul a ajuns, din nou, în braţele mamei sale. Femeia însă nu dorește ca bărbatul să fie arestat. „Cred că în două trei zile am ridicat toată Italia şi s-a auzit această veste. Am fost încurajată, susţinută…Nu îmi doresc arestul lui, vreau linişte şi pace, nu vreau rău la nimeni. Nu vreau să îi am pe conştiinţă că le-am făcut rău şi stau la puşcărie…”, spune tânăra, citată de observatornews.ro.

Padova, băiețel român de 5 ani, răpit din fața mamei: ”Doi indivizi o țineau pe ea de mâini și un al treilea l-a luat pe copil”

Băiețelul de 5 ani, răpit la Padova, A FOST GĂSIT, recuperat de polițiștii români într-un tren

Tatăl copilului şi-a explicat gestul: femeia i-a interzis să-şi mai vadă fiul acum trei ani, aşa că a decis să-şi facă singur dreptate.  De altfel, nu este prima dată când individul face gesturi extreme şi îşi pune copilul în pericol. ”Ăsta-i calvar. Pentru copil e un şoc”, spune bunica băiețelului.

O traumă care îl va urmări toată viaţa. Smuls din braţele mamei acum trei zile, coşmarul lui David s-a încheiat în gara Curtici. Tatăl lui l-a dus la o mie de kilometri distanţă de cea care i-a dat viaţă. Atât de convins era bărbatul că va intra fără probleme în ţară cu băiatul de cinci ani, că a postat pe reţelele de socializare poze şi filmuleţe cu el în tren.

Tatăl lui a dat explicaţii câteva ore la poliţie, după care a fost lăsat să plece. Andrei Dinca, Poliţia de Frontieră Arad: Este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Erika Stark, director DGASPC Arad: Există o sentinţă judecătorească din 2018, prin care copilul este încredinţat mamei şi domiciliul e stabilit la mamă.

Nu este prima dată când Alexandra şi David trec prin clipe de groază. Şi în urmă cu trei ani, când Alexandra a primit custodia copilului, tatăl a dispărut cu băiatul. „Alexandra singură l-a găsit! După opt luni. Ea singurică”, mărturisește bunica băiețelului.

Disperat, bărbatul s-a urcat pe acoperişul unei case cu David în braţe şi a ameninţat că se aruncă cu tot cu copil: „Copilul e al meu, eu nu-i dau copilul. Sună că mă arunc de aici!​”.

Cei doi foşti parteneri încă se judecă pentru custodie. După ce David a fost încredinţat mamei, tatăl a făcut apel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 3.4]
Exit mobile version