in

”Nu m-au plătit de luni de zile”, tâmplar român s-a spânzurat la Torino din cauza datoriilor făcute pentru că nu primise salariile

Un tâmplar român de 54 de ani a fost găsit spânzurat în localitatea Stupinigi, situată în provincia Torino. Dispariția bărbatului a fost denunțată de soție la un post de poliție din Orbassano, localitatea aflată la doar câțiva kilometri în apropiere, care a simțit că s-a întâmplat ceva rău.

După ce a încercat să ia legătura cu soțul ei, fără rezultat, s-a hotărât să denunțe dispăriția bărbatului. Femeia a explicat la poliție că soțul ei suferea de crize depresive iar situația din acea zi i s-a părut mai alarmantă. Bărbatul a însoțit-o la locul de muncă – românca muncea ca îngrijitoare –  apoi a plecat cu mașina către casă. Se pare însă că între timp s-a răzgândit și nu a mai ajuns la domiciliu.

Carabinierii au găsit asupra românului un bilet în care acesta și-a motivat gestul și explica motivele pentru care a decis să se sinucidă: nu fusese plătit de câteva luni și era într-o situație materială foarte dificilă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A murit în brațele prietenului său, român de 20 de ani, înjunghiat în Stratford

Povestea emigrării în Italia unui român de 50 de ani: ”Mulţi ani nu am vrut să plec din ţară. E greu să fii soţ şi tată la distanţă”