in ,

A murit în brațele prietenului său, român de 20 de ani, înjunghiat în Stratford

Un muncitor român în vârstă de 20 de ani, a murit în brațele prietenului său, după ce a fost înjunghiat în centrul comercial din Stratford, estul Londrei. Beniamin Pieknyi și prietenul său au fost atacați de o bandă într-un centru comercial aglomerat. Se pare că tânărul a sărit să își apere amicul, moment în care a fost înjunghiat.

Potrivit Evening Standard, Beniamin locuia în Milton Keynes, alături de fratele lui.

Aceeași publicație scrie că românul venise în Londra de doar două luni. Prietenul său, Robert Ion, a declarat: „Era foarte bun și săritor, întotdeauna încerca să îi ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul … A murit în brațele celui mai bun prieten al său.”

„Acei tipi au încercat să îl atace pe prietenul lui și el a intervenit – încerca să-i salveze viața prietenului său.”

Investigatorii au arestat un bărbat de 22 de ani, suspect de crimă.

Detectivul Will Reynolds, de la departamentul Omucideri al Poliției Metropolitane, care investighează crima, le cere martorilor să se prezinte la cea mai apropiată secție. „Presupunem că victima și un prieten s-au implicat într-o altercație cu un grup mare de tineri, înainte de a fi înjunghiată în centrul comercial. Aș dori să fac un apel tuturor celor din grupul acela de a veni pentru a sta de vorbă cu poliția”, a declarat acesta.

Un val de crime cu cuțite și arme a lovit Londra în acest an. De la începutul lui 2018, nu mai puțin de 8 crime au avut loc în capitala Regatului Unit.

Patrick Green, directorul executiv al organizației “Ben Kinsella Trust”, a declarat că autoritățile nu au făcut suficient pentru a educa tinerii cu privire la pericolul deținerii cuțitelor, în ciuda unei “creșteri constante” a atacurilor violente.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cosenza, a fost organizat al doilea Consulat Itinerant: în 2 zile au fost peste 230 de români care au beneficiat de serviciile consulare

”Nu m-au plătit de luni de zile”, tâmplar român s-a spânzurat la Torino din cauza datoriilor făcute pentru că nu primise salariile