Menu
in

Nu suporta ideea că sora sa are un iubit român și l-a ucis, italian condamnat la 30 de ani

Michele Tangorra, italian de 41 de ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că l-a ucis pe prietenul surorii sale în martie anul trecut. Motivul crimei? Nu suporta ideea că sora sa are un iubit român.

Tangorra a fost condamnat de Tribunalul din Bari, cu procedură simplificată, pentru omor voluntar calificat, tentativă de omor și deținere de arme și muniții, potrivit ANSA. Cumnatul lui Tangorra, Nicola Ruggieri, 48 de ani (soțul unei altei surori a lui Tangorra), este inculpat pentru aceleași acuzații și va fi judecat de Curtea cu Juri din Bari.

Omorul a avut loc pe 3 martie 2016 în cartierul Carbonara din Bari. O discuţie degenerată în ceartă şi apoi focul de pistol în abdomen. Un singur glonţ, calibrul 7,65, a fost de ajuns pentru a-l ucide pe Robert Gabriel Asan, român de 30 de ani.

Corpul a fost găsit pe câmp în faţa locuinţei sale, în apropierea unui pod.

Asan fusese eliberat recent din închisoare şi avea antecedente penale pentru şantaj, vătămare corporală, ameninţare şi ultraj. Carabinierii au demarat imediat anchetele, interogând numeroase persoane, concentrându-se pe aspecte legate de viaţa privată, ca posibile mobile pentru crimă.

Câteva ore mai târziu, carabinierii i-au arestat cu acuzaţia de omor voluntar pe Michele Tangorra şi pe Nicola Ruggieri. De mai multe luni, rudele femeii, care locuia cu victima într-un bloc la periferia din Caronara, făceau presiuni asupra ei să întrerupă relația.

Tangorra încercase deja să îl ucidă pe român, fără să reușească, de unde și acuzația de tentativă de omor. Sora lui Tangorra s-a constituit parte civilă împotriva rudelor ei care i-au ucis iubitul.

sursa: APDA

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version