in

O mașină condusă de un italian beat a intrat într-un grup de tineri germani în Alto Adige: şase morţi şi 11 răniţi

Şase tineri germani şi-au pierdut viaţa şi alţi 11 au fost răniţi în noaptea de sâmbătă spre duminică în nordul Italiei când o maşină care circula cu viteză mare a intrat în grupul lor, a relatat duminică presa italiană, citată de France Presse.

Accidentul s-a produs în jurul ore locale 01:15 în Lutago, Valle Aurina în Trentino Alto Adige (Tirolul de Sud), regiune italiană limitrofă Austriei, precizează cotidianul Corriere della Sera.

După ce îşi petrecuse seara într-un restaurant, grupul de tineri turişti germani se afla în apropierea autobuzului lor, când o maşină a sosite cu viteză mare, lovind în plin persoane aflate pe marginea drumului.

Șoferul maşinii era un tânăr de 28 de ani care locuieşte în zonă şi avea un nivel de alcool foarte ridicat în sânge, de patru ori mai mult decât limita legală. A fost arestat pentru omor rutier.

Şase tineri germani au murit pe loc, în timp ce dintre cei 11 răniţi trei se află în stare gravă, o femeie fiind transportată cu elicopterul în Austria.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doliu în biserica ortodoxă din Torino. Părintele Lucian Roșu a trecut la cele veșnice. Va fi înmormântat în cimitirul românesc din Italia

Guvernul de la Bucureşti a promis 180 de kilometri de autostradă în 2019. Câţi au fost construiţi?