in

O româncă a primit patru luni de închisoare după ce şi-a hărţuit fostul iubit cu 400 de sms-uri pe zi

O româncă de 25 de ani a ajuns la închisoarea din localitatea Govone, lângă Cuneo (nordul Italiei) ,  după ce şi-a hărţuit fostul iubit cu mii de mesaje şi telefoane. Tânăra, fostă prostituată, încerca să-l convingă astfel per fostul ei prieten să se întoarcă la ea, după ce bărbatul a părăsit-o la sfârşitul unei relaţii de câteva luni.

Românca l-a cunoscut pe fostul prieten chiar pe străzile din Torino, bărbatul, un muncitor de 30 de ani, necăsătorit, fiind unul din clienţii săi. Între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, iar tânara s-a lăsat de meserie pentru a se transfera la casa noului ei prieten. Relaţia dintre cei doi s-a încheiat la scurt timp, iar românca s-a angajat ca menajeră la o familie de bătrâni, care au concediat-o, suspectând-o de furt.

Tânăra a decis să se reîntoarcă la fostul iubit, care a respins-o. Din acel moment, românca a devenit din ce în ce mai insistentă, hărţuindu-şi fostul partener la telefon. A ajuns chiar să-i trimită 400 de sms-uri pe telefonul mobil. Bărbatul, exasperat, a povestit totul poliţiştilor, care au urmărit-o pe româncă şi au prins-o după ce ea reuşitse să se strecoare în casa bărbatului.

Judecată pentru infracţiunea de hărţuire („stalking”), femeia a fost condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare. Judecătorul i-a interzis să se apropie de casa victimă la mai puţin de 5 km.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Riano despre cei patru conaţionali acuzaţi de viol: “Ne-au făcut de ruşine!”

A aeronavă Blue Air cu destinaţia Bucureşti a aterizat de urgenţă la Roma