in

Şoc şi groază la Palermo: Un român a ucis două femei, apoi s-a sinucis

Dublă crimă urmată de sinucidere la Palermo. Joi, 16 mai, un român a şocat Italia. Gabriel Dumitru, de 35 de ani, şi-a ucis soţia, Mihaela Gavril, de 34 de ani, cu o lovitură de topor în cap şi a sufocat-o pe colega de apartament a acesteia, Henryka Piechulska, poloneză de 37 de ani.

Mihaela Gavril avea 34 de ani

Henryka Piechulska, poloneză, 37 de ani

Apoi s-a îndreptat către calea ferată metropolitană şi s-a aruncat sub un tren.

La scurt timp după ora 13, circulaţia feroviară din Palermo a fost blocată din cauza sinucigaşului. Anchetatorii nu au reuşit să-l identifice imediat. Nu avea documente asupra sa, ci numai celularul.

Poliţia a sunat la câteva numere din memoria telefonului mobil. La unul dintre apeluri a răspuns o femeie, amică a soţiei, care a dat agenţilor adresa cuplului.

A urmat o descindere la acea adresă. Când au intrat investigatorii în locuinţă, după ce pompierii au spart uşa, s-au trezit în faţa unei scene înfiorătoare.

Crimă la Napoli, condamnare definitivă pe viaţă pentru trei români

Soţia bărbatului era desfigurată de lovituri de topor. Cadavrul plonezei, fără haine, era în schimb pe pat. Femeia fusese ştrangulată şi sufocată cu o pungă din plastic care încă se afla pe cap.

O vecină a povestit investigatorilor că a auzit o bufnitură între 10.30 şi 11. S-a îngrijorat, dar apoi nemaiauzind nimic şi-a continuat treburile prin casă.

Şi-a ucis prietenul cu 55 de lovituri de cuţit

„Erau femei de treabă – a adăugat vecina – niciodată nicio neînţelegere, foarte rezervate. Ştiu că lucrau ca menajere. Poloneza locuia în acest bloc de patru ani, iar românca de doi. Împărţeau apartamentul pentru a economisi”.

Gabriel Dumitru nu locuia acolo. „Pe el îl vedeam puţin – a adăugat vecina. Nu mi-a fost prezentat niciodată ca soţ”.

Potrivit medicului legist, mai întâi a murit femeia poloneză şi, după ea, i-ar fi venit rândul româncei.

Un punct obscur în reconstituirea faptelor este că femeia poloneză a fost găsită dezbrăcată. S-ar putea presupune, aşadar, că românul, profitând de absenţa soţiei, care noaptea lucra ca îngrijitoare, ar fi încercat să abordeze sexual poloneza.

Soţia se poate să-i fi descoperit şi de aici se poate să se fi declanşat agresiunea. Mobilul crimelor rămâne încă de stabilit.

Doi italieni ucişi cu toporul, arestat un român de 30 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ajunsă la disperare, o româncă din Italia a încercat să-și dea foc în fața primăriei

Deputatul diasporei, Aurelian Mihai, pleacă din grupul propriului partid, dar rămâne în partid!