in

Olbia, româncă de 50 de ani, găsită moartă în casă în ultima zi din an. ”Era o persoană simplă, tăcută, respectuoasă. Ne va fi dor de ea”

O româncă de 50 de ani din Italia a fost găsită moartă în casă, după ce ar fi suferit un infarct. Cu câteva clipe înainte să-și dea ultima suflare, femeia a apucat să-și sune o prietenă și să-i spună că se simte foarte rău. Pompierii au spart geamul de la balcon pentru a intra în apartamentul de la etajul al doilea al femeii.

Prietena femeii a alertat serviciile de urgență, dar echipajul de prim-ajutor nu a putut face nimic pentru a o salva. Cel mai probabil, românca a suferit un infarct în timp ce se afla singură acasă, în locuința ei din Olbia, de pe via Leonardo da Vinci.

Pentru că nu au reușit să intre în apartamentul femeii, de la etajul al doilea, echipajul de pe ambulanță a fost nevoit să cheme pompierii, care au spart un geam de la balcon și așa au pătruns în casă.

Un vecin, care locuiește în apropiere, își amintește de româncă cu drag. ”Era o persoană simplă, tăcută, respectuoasă. Ne va fi dor de ea”, scrie lanuovasardegna.it, citată de observatornews.ro.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a afla condițiile în care s-a produs tragedia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mii de păsări moarte pe asfalt în centrul istoric al Romei, în timpul focurilor de artificii – VIDEO

Covid, peste 45 de mii de persoane vaccinate în Italia până acum, majoritatea între 50-59 de ani