in

Omor la Verona, un român de 64 de ani și-a înjunghiat prietenul de mai multe ori, riscă să-și petreacă restul vieții în închisoare

Un român de 48 de ani a fost ucis de un compatriot, vineri seara, după un conflict produs în localitatea italiană Pastrengo, provincia Verona. Atacatorul, în vârstă de 64 de ani, riscă să-și petreacă restul vieții în închisoare.

Victima și atacatorul au consumat mai multe pahare cu alcool împreună înainte ca între cei doi să izbucnească un conflict. Conform Il Gazzettino, spiritele au degenerat rapid, până în momentul în care atacatorul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat victima de mai multe ori.

Alertați de vecinii celor doi, carabinierii au intervenit în forță și l-au capturat la scurt timp pe atacator, în apropierea casei în care s-a produs crima. Din păcate, pentru victima nu s-a mai putut face nimic, bărbatul de 48 de ani pierzându-și viața din cauza hemoragiei masive.

Bărbatul de 64 de ani riscă acum să-și petreacă tot restul vieții în închisoare, el având alte antecedente penale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/accident-grav-in-austria-un-microbuz-cu-noua-romani-s-a-rasturnat-dupa-ce-s-a-lovit-de-un-camion-7-ambulante-si-65-de-pompieri-si-paramedici-au-intervenit/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia. Un mort și mai mulți dispăruți în urma unor inundații catastrofale

ÎPS Teodosie român străinătate

ÎPS Teodosie îi răspunde unui român din străinătate: «E mare păcat să mergi la o biserică catolică»