in

Oroare la Cisliano, mama își ucide fetița de 2 ani și încearcă să se sinucidă. Apelul către partenerul său: „Edith nu mai există”

Înainte de a-și ucide fetița, femeia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj către soțul de care era în curs de separare: „Dragă soț, du-te și dă-mă din nou în judecată pentru calomnie și defăimare. Denunță-mă pentru răpirea unui minor. Edith este fetița mea.”

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a ucis fetița în vârstă de doi ani, într-un apartament din Cisliano, un oraș cu 5.000 de locuitori din vestul provinciei Milano.

Descoperirea în jurul orei 1.00 din noaptea dintre duminică 7 și luni 8 martie când femeia l-a sunat pe partenerul de 44 de ani și tatăl fetiței de care se despărțea, spunând: „Fiica ta nu mai există”, potrivit Corriere.

Bărbatul a dat imediat alarma la 112. Carabinierii companiei Abbiategrasso au găsit cadavrul fetiței în apartamentul din Via Mameli. Militarii au văzut că ușa era închisă din interior și au intrat în casă printr-o fereastră. Aici au descoperit trupul neînsuflețit al fetiței și al mamei ei de lângă ea într-o stare de inconștiență.

Femeia, Patrizia Coluzzi, în vârstă de 41 de ani, este mama și a doi gemeni născuți dintr-o căsătorie anterioară. A fost dus de urgență la spitalul Fornaroli din Magenta. Pe brațe avea câteva răni superficiale, semn, conform anchetatorilor unei tentative de sinucidere.

Prima examinare de către legist nu ar fi dezvăluit răni externe pe corpul copilului. Suspiciunea carabinierilor este că fetița Edith A. a fost sufocată, dar va fi necesară o autopsie pentru a stabili acest lucru cu certitudine. Rănile de pe brațele femeii ar fi fost în schimb cauzate de utilizarea unui cuțit.

Femeia de 41 de ani se afla în proces de separare de actualul soț și tată al micii victime. Înainte fusese divorțată de o căsătorie anterioară. Din acea relație s-au născut doi gemeni care au fost încredințați împreună fostului soț.

În ultima postare pe Facebook publicată cu câteva ore înainte de crimă, mama a scris: „Dragă soț, du-te și raportează-mă din nou pentru calomnie și defăimare. Denunță-mă din nou pentru răpirea unui minor. Edith este fetița mea.” De fapt, emeia și-a denunțat fostul partener de trei ori pentru maltratare și violență, dar primele anchete ale poliției și ale justiției nu au găsit confirmări.

Patrizia Coluzzi a fost dusă la un spital de psihiatrie și este în stare de arest pentru uciderea fiicei sale Edith: potrivit anchetatorilor, ea a acționat din „răzbunare” împotriva fostului ei soț

Medicii o țin sedată. În momentele rare de trezire, ea a fost capabilă doar să plângă și să țipe fraze de neînțeles. Dar nici un cuvânt despre ce s-a întâmplat. Testele de toxicologie nu au găsit urme de alcool sau droguri. Anchetatorii suspectează, totuși, că ar fi putut lua doze mari de sedative după ce a încercat să-și taie superficial venele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A fost înfiată în Italia când avea 12 ani, acum își caută familia biologică: ”Vă rog distribuiți apelul meu!”

Italia, prima țară europeană care va produce vaccinul rusesc Sputnik V, cel puțin 10 milioane de doze