in

Pact între clanul Casalesilor şi proxeneţii români

Structura este în mod formal un hotel, “Hotel Giardino degli dei”, dar de fapt clădirea de pe via Domitiana de la kilometrul 35.400 la Castelvolturno (provincia Caserta) este un bordel, rod al unei acord între exploatatori de “prostituate” românce şi temutul clan Casalesi.

Este scenariul evidenţiat de documentaţia în posesia investigatorilor în cadrul unei anchete asupra unei asocieri în scopul comiterii de infracţiuni finalizată cu exploatarea şi favorizarea prostituţiei care a dus la două arestări în provincia Caserta: Antonio Maisto, de 37 de ani, administrator unic al structurii, şi Pasquale Maisto, de 54 de ani, manager de fapt al hotelului.

Cei doi au antecedente pentru asociere în scopul comiterii de infracţiuni de natură mafiotă şi extorcare, motiv pentru care investigatorii îi consideră implicaţi în contextul criminal al clanului Casalesi. Hotelul a fost deja în 2011 obiectul unei prevederi de punere sub sechestru preventiv pe baza normativei antimafia.

Ancheta, cu supravegheri şi filări, a permis să se stabilească că în hotel se cazau oaspeţi ale căror date personale nu erau semnalate autorităţilor, şi că cercul de prostituţie avea profituri între 25.000 şi 30.000 de euro pe lună.

Prostituatelor le era practicat un “preţ de favoare” pentru cameră, 20 de euro pe zi, şi clienţilor lor, care plăteau camera şi 50 de euro pentru prestaţie, nu le erau înregistrate documentele, luate numai în primire la intrare şi apoi restituite.

Câteva dintre prostituatele românce au depus mărturie privind acest tip de activitate. În seara de 24 iulie poliţia a efectuat un control şi i-a arestat pe cei doi Maisto, cu simultana punere sub sechestru a hotelului, a unei maşini şi a unor registre de casă cu adnotări privind încasările din camere.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza se prelungeşte: CCR amână decizia privind referendumul până pe 12 septembrie

Ministrul Andrea Riccardi, acuzat de “corcirea rasială a italienilor” de către extremiştii de la Stormfront