in

Ministrul Andrea Riccardi, acuzat de “corcirea rasială a italienilor” de către extremiştii de la Stormfront

“Andrea Riccardi ministrul pentru cooperare internaţională (moralismul ipocrit internaţional) şi integrare (corcirea rasială)”. Astfel îl prezintă unul dintre utilizatorii site-ului Stormfront pe fondatorul Comunităţii Sant’Egidio, al cărui rol ar fi “tocmai acela de a corci şi a face italienii să dispară…”.

 

Românii din Italia, lăudaţi de ministrul Andrea Riccardi

Cititorii cunoscutului site rasist au fost dezlănţuiţi de promisiunea unor “norme mai severe împotriva cultivatorilor de ură via internet”, făcută în urmă cu câteva zile de ministru pe timpul unei vizite la sinagoga din Roma.

Înăsprirea, în intenţiile guvernului, ar trebui să lovească în responsabilii site-urilor, dar şi în frecventatorii obişnuiţi. Pe Stormfront s-a deschis astfel o discuţie intitulată: “Riccardi colaborează cu Iudaismul Internaţional şi declară că vrea să şteargă site-urile antimondialiste”, umplută de obişnuitele delire de supremaţie a rasei albe.

 Ministrul, acuză unul dintre aceştia “pur şi simplu îşi face munca care constă în trimiterea la naiba a Italiei şi a rasei albe care de milenii locuieşte în această ţară”.

Solidaritate faţă de Riccardi

 Asupra cazului a intervenit şi ministrul de Interne, Annamaria Cancellieri: “Din păcate – a spus ea – nu întotdeauna se reuşeşte izolarea acestor regurgitări neonaziste şi a amestecului de cultură care le alimentează. Motiv pentru care este important să nu lăsăm garda jos şi să condamnăm fără jumătăţi de măsură această violenţă verbală rasisită şi antisemită”.

Titulara de la Viminale a amintit apoi cât de “importantă este acţiunea efectuată tocmai de colegii Riccardi împreună cu Paola Severino pentru o înăsprire a regulilor cu scopul de a stopa răspândirea via internet a sentimentelor şi ideologiilor de factură neonazistă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pact între clanul Casalesilor şi proxeneţii români

Imola: “Nu le dăm biserica românilor”