in

Padova, adolescentă română de 17 ani, atac asupra unui taximetrist cu un aparat cu electroșocuri, prinsă de poliție după 2 luni împreună cu un complice

Doi români au fost reţinuţi în Italia după ce, la începutul lunii octombrie, au jefuit un taximetrist. Unul dintre cei doi, o adolescentă de 17 ani, a utilizat în atac inclusiv un aparat cu electroşocuri. Poliţiştii italieni au avut nevoie de mai mult de două luni pentru a-i prinde pe români.

Incidentul s-a petrecut în Padova, unde o adolescentă de 17 ani şi iubitul ei, de 38 de ani, s-au urcat în taxiul condus de un bărbat de 58 de ani. Conform Venezia Today, citată de observatornews.ro, la un moment dat, adolescenta, care s-a urcat în spatele şoferului, a început să-l tragă pe acesta de păr şi să-l atace de mai multe ori cu un aparat cu electroşocuri, inclusiv la nivelul feţei.

În paralel, bărbatul de 38 de ani, care s-a urcat în maşină lângă şofer, a început să-l lovească pe taximetrist cu pumnii în figură. În cele din urmă, cei doi români au reuşit să pună mâna pe telefonul taximetristului şi să se facă nevăzuţi.

În baza imaginilor surprinse de camera de supraveghere din interiorul maşinii, poliţiştii au reuşit să obţină identificarea parţială a atacatorilor, pentru că aceştia purtau măşti de protecţie, dar şi-au dat seama şi că cei doi vorbeau în limba română.

După mai bine de două luni de la producerea incidentului, poliţiştii italieni şi-au dat seama că este vorba despre cei doi români stabiliţi la Marghera. I-au ridicat pe cei doi atacatori şi au identificat mai multe probe care ar putea să demonstreze implicarea lor în atac, inclusiv aparatul cu electroşocuri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia se pregătește de vaccinarea anti-COVID, iată cum vor arăta pavilioanele instalate în toată țara

evazionisti

Lege adoptată la final de mandat: evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul