in

Padova, s-a răsturnat cu autobuzul școlar, a fugit și i-a lăsat pe copii fără ajutor. Judecătorul i-a dat permisul înapoi.

Țineți minte autobuzul școlar răsturnat în 17 mai, anul trecut, la Padova, cu 15 elevi de gimnaziu la bord? Ei bine, judecătorul i-a dat permisul de conducere înapoi șoferului român care conducea vehiculul, deși decizia de interzicere era pentru 30 de luni.

În localitatea Arqua Petrarca, comună din nord-estul Italiei, în provincia Padova, regiunea Veneto, un autobuz școlar cu 15 copii din clasele 1-8, s-a răsturnat atunci pe marginea șoșelei, șapte dintre ei fiind transportați la spital. La volanul vehiculului se afla un șofer român, Denis Panduru, în vârstă de 51 de ani. Omul a părăsit locul accidentului fiind prins după câteva ore, în jurul orei 16.

S-a stabilit că șoferul consumase băuturi alcoolice.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ATENȚIE! Cei care circulă pe autostradă în Italia: grevă a operatorilor staţiilor de taxare, posibile cozi şi limitări ale circulaţiei rutiere. VEZI PERIOADA!

Asociațiile românești din diaspora, invitate să se înscrie într-un Colegiu care va funcționa alături de Viorica Dăncilă. IATĂ DOCUMENTELE NECESARE!