Menu
in

Padova, și-a lovit soţia cu ranga în cap din gelozie, 9 ani de închisoare și 50.000 de euro despăgubiri

Ionel Popa, zidar român de 43 de ani care în noaptea de 21 septembrie anul trecut şi-a aşteptat fosta soţie (de care era despărţit din 2012) în afara locuinţei acesteia – la Isola di Torre, Padova pe via Cipro – şi a lovit-o cu o rangă în cap, provocându-i o leziune cerebrală permanentă, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu procedură simplificată.

Popa, apărat de avocatul Laura Bortolamei, era acuzat de procurorul Daniela Randolo de tentativă de omor agravată de motive neînsemnate (gelozie), de legătura de rudenie, de premeditare (îşi adusese ranga de acasă), de incapacitatea de apărare a victimei şi de faptul că fusese deja condamnat pentru acte persecutorii împotriva fostei soţii: condamnare la 1 an şi 4 luni devenită definitivă.

Pe timpul interogatoriului său, Popa a admis că a lovit-o pe mama celor doi copii ai săi cu o ţeavă de 60 de centimetri. Trei lovituri în cap, dintre care una aplicată când femeia era deja la pământ semiconştientă. Zidarul a fost condamnat şi la plata unei despăgubiri de 50.000 de euro în favoarea femeii, care s-a constituit parte civilă.


Citește și:

Catania, român de 25 de ani, bătut cu ranga de doi conaționali

Doi români au bătut cu sălbăticie două femei în vârstă pentru 90 de euro. ”Sunt bestii, nu sunt oameni!”

Încăierare cu răngi: trei români arestați la Catania

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version