in

Padova, transporta trei tone de parfumuri false, valoare de sute de mii de euro, șoferul român cercetat de poliție

Un şofer român de camion a fost prins la Padova cu 3 tone de parfumuri false. Nu ar fi fost oprit, dacă nu ar fi încărcat camionul cu 1,5 tone peste sarcina admisă, acesta fiind şi motivul pentru care a fost oprit în trafic de Poliţia Rutieră italiană.

La percheziţie, s-au găsit 9.824 pachete de parfumuri și cosmetice, toate marca Chopard, cu o greutate totală de 3160 kg. Pentru a estima valoarea încărcăturii, un parfum Chopard are un preţ mediu de 150 de lei.

Un şofer român, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit la Mestrino, Padova, după ce poliţiştii rutieri au sesizat vizual că transportă o încărcătură mult peste sarcina admisă.

Poliţiştii i-a cerut acestuia documentele de transport şi actele pentru încărcătură, apoi au trecut la verificarea bunurilor transportate. În interior s-au găsit 9.824 pachete de parfumuri și cosmetice, toate marca Chopard, cu o greutate totală de 3160 kg, depășind astfel cu aproximativ 1500 kg greutatea indicată în documentul de circulație.

Întrebat ce ştie despre încărcătură, şoferul a declarat că ar fi luat încărcătura de la un furnizor din Milano şi o transporta spre România. Poliţiştii informează că şoferul român a fost amendat pentru greutatea transportată în plus, iar vehiculul şi bunurile transportate au fost supuse sechestrului.

De asemenea, conducătorul auto a fost dus la sediul poliției din Padova, unde românului i s-a adus la cunoştinţă că este cercetat în stare de libertate pentru transport de bunuri furate. Poliţiştii, scrie presa italiană, citată de observator.tv, precizează că sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a verifica proveniența mărfurilor franceze şi implicarea şoferului român în acest caz.

Războiul brânzei/ Agricultorii italieni protestează: “Pecorino romano cu lapte românesc!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă din Sicilia cere ajutor, „prizonieră” cu fetița ei într-un centru de plasament

După 10 ani la Bruxelles, a decis să candideze la europarlamentare: «Cer finanţare europeană pentru autostrăzile României»