in

Palermo, accident grav de muncă, muncitor român zdrobit de un palet cu ambalaje de hârtie

Palermo, accident grav de muncă, muncitor român zdrobit de un palet cu ambalaje de hârtie.

Accident de muncă în localitatea Borgetto, din provincia Palermo, Sicilia. Din motive care nu au fost încă stabilite, un muncitor român în vârstă de 52 de ani a fost grav rănit, lovit de o încărcătură grea pe care o transporta pentru firma la care lucra, scrie palermo.gds.it.

Bărbatul, care locuiește de mult în localitatea din provincia Palermo, a fost transferat de urgență la spitalul Villa Sofia.

Italia, un român și-a tăiat gâtul în spital, rana gravă a dus la decesul bărbatului de 59 de ani

Palermo, accident grav de muncă

Bărbatul de 52 de ani, conform primelor reconstituiri ale accidentului, transporta niște paleți de ambalaje din hârtie. Dintre aceștia, unul ar fi ajuns asupra bărbatului, lovindu-l, fiind strivit de greutatea foarte mare. 

Operațiunile de salvare inițiate cu promptitudine au permis ca bărbatul de 52 de ani să fie scos, preluat imediat de o ambulanță și transportat imediat la spitalul Partinico, în cod roșu.

După o evaluare inițială a stării rănii, bărbatul de 52 de ani a fost transferat la centrul de traumatologie din Vila Sofia. Carabinierii din stația Borgetto au intervenit la locul accidentului de muncă și au declanșat ancheta.

Au participat și tehnicienii Spresal, serviciul de prevenire și securitate la locul de muncă care are sarcini specifice de prevenire, supraveghere și control la locul de muncă. Au fost efectuate anchetele și din primele constatări muncitorul a fost angajat regulat de companie. Alte investigații sunt în curs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Bărbat de 40 de ani se prăbușește și moare

Tragedie la Pomezia, bărbat de 40 de ani se prăbușește și moare pe stradă

borbat italia mort ambulanta

Italia, bărbat mort în ambulanță, medicii găsesc asupra lui 342.000 de euro și cheile la trei mașini, una de la un Ferrari