in

Italia, bărbat mort în ambulanță, medicii găsesc asupra lui 342.000 de euro și cheile la trei mașini, una de la un Ferrari

Italia, bărbat mort în ambulanță, medicii găsesc asupra lui 342.000 de euro și cheile la trei mașini, una de la un Ferrari.

Medicii din Italia s-au confruntat cu un caz rar duminică, 10 aprilie, în urma decesului în ambulanță al unui bărbat de 80 de ani.

Italia, un român și-a tăiat gâtul în spital, rana gravă a dus la decesul bărbatului de 59 de ani

Italia, bărbat mort în ambulanță, cu o comoară în buzunare

Potrivit medicilor, bărbatul a chemat ambulanța după ce i s-a făcut rău în locuința sa din Olgiata (Lazio). Acesta suferise un infarct și, din nefericire, nu l-au mai putut salva înainte de a ajunge la spitalul din Roma.

Medicii au rămas șocați când au controlat în buzunarele bărbatului. Au găsit 12.000 de euro în numerar, 330.000 de euro în cecuri la purtător.

Nu doar atât, ci și cheile la trei mașini: un Ferrari, un Suzuki și un Mercedes, informează Il Messaggero, citat de ziare.com. Aceștia au alertat imediat carabinierii.

”Când am găsit toți acei bani, am înțeles imediat că nu este o situație simplă. Împreună cu ceilalți colegii am decis imediat să anunțăm poliția. Apoi să le predăm acel munte de bancnote în scurt timp. Lucrez la Urgență de mulți ani dar nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a declarat unul dintre medici.

Anchetatorii iau în calcul că, înainte de a i se face rău, bărbatul urma să se vadă cu cineva, eventual pentru o întâlnire de afaceri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 19 In medie: 3.8]
spital palermo

Palermo, accident grav de muncă, muncitor român zdrobit de un palet cu ambalaje de hârtie

Roberto Speranza anunță a patra doză în Italia pentru toată populația, din toamnă

Italia, de azi a patra doză pentru bătrâni și fragili. Speranza: „Din toamnă, pentru toată populația”