in

Palermo, doi români CONDAMNAȚI PE VIAȚĂ, și-au ucis verișoara în fața copilului de 11 luni

Curtea de Apel din Palermo i-a condamnat pe viață pe Andrei Paul Todirașcu și Florin Buzilă, în vârstă de 21 și 20 de ani, găsiți responsabili de asasinarea verișoarei Elena Alina Bita , ucisă pe 9 octombrie 2017 la Cerda, în provincia Palermo.

Tânăra, care avea 28 de ani, a fost sugrumată acasă în timp ce era cu fiica ei de 11 luni: cei doi veri ai ei, care voiau să o jefuiască, au ucis-o . Procesul a avut loc cu o procedură prescurtată, dar în ciuda reducerilor de pedeapsă prevăzute, judecătorii nu evitat să îi condamne la închisoare pe viață.

Crima a şocat Italia prin faptul că tânăra româncă a fost ucisă în faţa fetiţei ei de numai 11 luni. Asasinii au fost prinși după 3 luni de cercetări.

Cei doi indivizi, verișori ai soțului victimei, ar fi acționat în urma unei tentative nereușite de furt din interiorul locuinței femeii, unde au intrat cu un pretext.
Vecinii au intrat în casa româncei alertaţi de plânsetele micuţei. Alina Elena Biţă a fost găsită întinsă fără suflare şi, iniţial, s-a crezut că a suferit un atac cerebral, tânăra fiind cunoscută ca având un anevrism cerebral.

Totuşi, medicii au observat la autopsie că femeia avea urme de ştrangulare pe gât şi din acel moment s-a mers pe varianta unei crime, mai ales că între timp s-a descoperit că din casă lipsesc câteva sute de euro.

Primul suspect a fost considerat soţul femeii, care în dimineaţa tragediei plecase la muncă, fiind ultimul care a văzut-o în viaţă. Bărbatul a fost audiat timp de 18 ore, dar nu a fost reţinut. Cei doi criminali au fost indicaţi chiar de familia victimei. La două săptămâni după moartea Alinei Elena, fratele acestuia, Iulian Biţă, a scris pe pagina de Facebook a lui Paul Todiraşcu: „Cine-i vede pe acești criminali să se ferească să nu pățească ce a pățit sora mea”.

Comentariul a fost făcut la o fotografie în care apar cei doi ucigași. Unul dintre ei, Florin Buzilă, chiar îi răspunde fratelui: ”O să se descopere până la urmă şi o să vedeţi”, sugerând astfel că nu ei ar fi criminalii. Fratele victimei i-a răspuns şi l-a întrebat de ce a fugit, dacă nu el este vinovat.

Cei doi criminali au continuat să posteze pe paginile lor de Facebook, unul părând pasionat de selfie-uri, iar celălalt de filmuleţe haioase cu copii. Paul Todiraşcu şi-a postat o fotografie chiar în ziua în care a ucis-o pe Alina Elena Biţă, iar la două zile şi-a pus un semn de doliu.

După trei luni de căutări şi cercetări, cei doi criminali au fost prinşi la Palermo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noul decret semnat de Giuseppe Conte, ce trebuie să facă românii care vin din România în Italia

mafia vaccin

Avertisment al guvernului italian: Mafia s-ar putea infiltra în procesul de distribuție a vaccinurilor