in

Palermo, româncă însărcinată, înjunghiată în burtă și lăsată să moară pe marginea drumului, într-un șanț

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o tânără româncă însărcinată, a fost înjunghiată în burtă și apoi aruncată să moară într-un șanț de pe marginea unui drum din Palermo, Italia.

Românca a fost adoptată, pe când era un bebeluș, de o familie de italieni care locuiește în provincia Palermo. Ana Maria Lăcrămioara a crescut în localitatea Giardinello, un mic orășel italian în care toată lumea cunoaște pe toată lumea.

În vârstă de 30 de ani, tânăra româncă a cunoscut la locul de muncă un afacerist în vârstă de 51 de ani, cu care a început o relație. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar în urma relației, Ana Maria a rămas însărcinată. Încă de la început, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza a știut că iubitul ei, Antonino Borgia, era căsătorit și a sperat că acesta va divorța.

Vineri, 22 noiembrie 2019, tânăra s-a întâlnit cu amantul ei italian într-o zonă din orașul Balestrate. Cei doi au intrat într-o dubă parcată pe un șantier unde italianul lucra și au întreținut relații intime. La final, românca i-a spus bărbatului că este însărcinată și că îi va spune totul soției lui.

Mai mult, Ana Maria i-a cerut lui Antonino Borgia suma de 3000 de euro pentru a merge la medic, notează tgcom24.mediaset.it, citat de observator.tv. După ce au reținut relații intime și a aflat că tânăra româncă era însărcinată, cei doi au început să se certe, iar italianul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Ana Maria în burtă.

Tânăra a luat-o la fugă și a sărit din mașina în care se aflau, italianul fugind după ea. Scenele îngrozitoare au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini, anchetatorii au văzut cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă și târâtă înapoi în mașină de amantul ei.

De asemenea, camera avea integrat și un microfon, astfel că românca a putut fi auzită în timp ce striga: „Ma che fai aspettiamo un bambino, io ti amo” („Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!”). Speriat, italianul i-a promis tinerei că o va duce la spital, însă pe drum cei doi au început să se certe din nou.

Într-un final, Antonino Borgia a lovit pe Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul cu care inițial a înjunghiat-o în burtă. Pe drumul dintre localitățile Balestrate și Partinico, Borgia a oprit mașina și a aruncat cadavrul româncei pe marginea șoselei.

Apoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, italianul a mers la să ia prânzul, iar apoi la frizerie. Antonino Borgia a fost arestat pentru moartea româncei și riscă ani grei de închisoare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Bari, asociația TraciaLand Italia sărbătorește Ziua Națională a României la Bari. Povești cu femei curajoase și întreprinzătoare

Federația Asociațiilor românești și moldovenești din Piemont organizează evenimentul cultural ”Simfonia Unirii”, prilejuit de sărbătorirea a 101 ani de la Marea Unire din 1918