in

Palermo/ S-a spânzurat la 22 de ani după ce a pierdut 1400 de euro la videopoker

O viaţă distrusă din cauza jocurilor de noroc: Gheorghe Răgălie, un român de 22 de ani, a venit în Italia în căutarea unui loc de muncă: pentru a-şi construi un viitor, va majoritatea compatrioţilor săi. S-a stabilit la Palermo şi a început să muncească din greu: ce câştiga, punea deoparte. Era apreciat de toţi cei care îl cunoşteau şi trimitea în fiecare lună bani familiei din România. Un viitor asigurat, dar românul a prins viciul jocurilor de noroc şi a început să-şi cheltuie banii câştigaţi cu sudoarea frunţii în sălile de video-poker.

Cazul românului a ajuns în atenţia presei după ce corpul fără viaţă al lui Gheorghe a fost găsit într-un parc situat chiar în faţa Chesturii din Palermo, pe 3 ianuarie.

Un grădinar l-a găsit pe tânăr, care se spânzurase în timpul nopţii: cadavrul a fost identificat de către prietenii lui Gheorghe. Poliţiştii au demarat o anchetă şi au reconstruit ultimele zile din viaţa românului. Speranţele unei vieţi mai bune au fost spulberate într-o singură noapte de disperare, la capătul unui calvar, cel al dependenţei de video-poker.

Prietenii românului au povestit, citaţi de Palermo Today, cum, pe 31 decembrie, Gheorghe şi-a cheltuit toşi banii din salariu- circa o mie de euro– în sala de jocuri a unui bar în care îşi petrecea orele, la sfârşitul programului de lucru. Fără un ban în buzunar, tânărul l-a sunat pe patronul său, rugându-l să-l conducă acasă cu maşina.

A doua zi, nemulţumirea şi speranţa că ar putea recâştiga banii pierduţi, l-au împins pe român să fure 400 de euro de la un coleg de apartament, bani puşi deoparte pentru plata chiriei. În schimb, a pierdut şi acei bani.  

Disperat, Gheorghe a hotărât să-şi pună capăt zilelor: s-a spânzurat în parcul din faţa Chesturii, unde a fost găsit a doua zi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Preţul pe litru de benzină, aproape dublu după trei ani de criză

Costi Ioniţă, succes în America, faliment in Romania