in

Costi Ioniţă, succes în America, faliment in Romania

Chiar dacă se bucură de o ascensiune remarcabilă în Statele Unite ale Americii, unde este chiar nominalizat la Grammy, graţie colaborării cu Shaggy, afacerile din România pe care Costi Ioniţă le manageriază sunt la pământ.

Party TV, în faliment şi a pierdut licenţa

Costi Ioniţă câştigă pe o parte şi pierde pe altă parte. În timp ce în America are uşi deschise pentru colaborari cu artişti consacraţi, în România, una din afacerile lui a ajuns la faliment. În primul rand, postul său de televiziune, Party TV, este în faliment şi a pierdut licenţa. După patru ani şi jumătate de emisie, CNA a decis să retragă licenţa de funcţionare a postului TV.

Face muzică raggae împreună cu Shaggy

Pe de altă parte, producătorul muzical de la Constanţa priveşte acum spre alte zări. Este nominalizat la premiile Grammy pentru albumul lui Shaggy, Summer in Kingston, prezent în categoria “Cel mai bun album raggae”. Pe acest material sunt prezente două piese pe care Costi Ioniţă le-a produs, “Dame” şi “Fired Up”. În cazul în care albumul va fi câştigător, pe scena Grammy ar urma să urce, pe 12 februarie, atât cântăreţul Shaggy, cât şi producătorul Costi Ioniţă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Palermo/ S-a spânzurat la 22 de ani după ce a pierdut 1400 de euro la videopoker

Fost primar de la Lega Nord la proces: „Îşi plimba prietena româncă cu maşina de serviciu”