in

Piacenza, patru tineri și-au pierdut viața într-un accident, au plonjat cu mașina într-un râu

Piacenza, patru tineri și-au pierdut viața într-un accident. Un grav accident rutier a luat viața a patru tineri, trei băieți și o fată. Aveau puțin peste 20 de ani și se întorceau acasă după ce petrecuseră seara împreună, aniversând ziua de naștere a unuia dintre ei.

În jurul morții celor patru tineri sunt foarte multe întrebări, care deocamdată sunt fără răspuns

Potrivit Observator TV, Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieșit de pe drum și a plonjat într-un râu. Un pescar i-a gasit morți pe toți patru, a doua zi dimineață, în interiorul Golfului pe jumătate scufundat.

Tragedia, care a șocat Italia, s-a produs în noaptea de 10 spre 11 noiembrie. Cei patru prieteni și-au găsit sfârșitul în râul Trebbia, între localitățile Malpaga și Puglia di Calendasco din provincia italiană Piacenza. 

Trieste, român bănuit că ar fi participat la uciderea unui adolescent de 17 ani

Patru tineri pierdut viața accident

Pentru familiile celor patru prieteni timpul s-a oprit în loc

Părinții Elisei sunt sfâșiați de durere. 

„Plănuiau să plece pe 11 dimineața. Dar, când ne-am trezit, eu și soțul meu, am văzut că patul Elisei era intact și valiza la locul ei în sufragerie. Nu ne trimisese mesaje ca să ne avertizeze că nu ajunge acasă, ceea ce nu stătea în firea ei. Ne-am îngrijorat imediat ce am văzut că atât telefonul ei, cât și cel al lui Costantino nu erau disponibile”, povestește cu lacrimi în ochi Antonella Grandini, mama Elisei.

Tânăra de 20 de ani era singura lor fiică.

„Eram o familie normală, Elisa era singura noastră fiică, rațiunea noastră de a trăi. Și acum că a dispărut…”, mărturisește femeia, potrivit Corriere di Bologna.

A primit vestea pe care niciun părinte nu ar vrea să o audă vreodată.

Elisa, împreună cu alți trei băieți, inclusiv iubitul ei Costantino, din Guardamiglio (Lodi), se aflau la bordul mașinii care a plonjat în apă. Iar cauzele care au dus la producerea tragediei sunt încă necunoscute. Antonella Grandini crede că de vină a fost ceața. „A fost acea blestemată ceață. În acea zonă, seara, se formează o ceață foarte densă”, continuă să repete mama tinerei.

Patru tineri pierdut viața accident

Vor fi înmormântați împreună

Costantino și Elisa visau să fie împreună. Nu au mai apucat. Acum, spune mama fetei, vor fi înmormântați împreună. „Vor rămâne uniți pentru totdeauna. Chiar și după moarte…”.

Carabinierii se ocupă acum de investigații. Investigații care, deși pare că a fost un accident, trebuie să facă lumină asupra unor detalii privind dinamica, încă neclară. 

Cum este posibil ca niciunul dintre cei patru aflați la bord să nu fi reușit, chiar și cu puterea disperării, să iasă din habitaclul mașinii care, deși cu roțile în aer, era scufundată în puțin peste un metru de apă? 

Jurnaliștii de la Il Mattino scriu că salvatorii au găsit portbagajul deschis.

Conform celor reconstituite de polițiști, cei patru prieteni s-au întâlnit mai întâi într-un bar din San Nicolò, apoi și-au încheiat seara într-un alt club de la periferia orașului Piacenza.

La întoarcere, fata și cei trei băieți au decis să urmeze drumul de țară aflat pe malul râului Trebbia.

Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina câțiva metri în apă. Golful a fost găsit câteva ore mai târziu de un pescar, cu partea din față complet scufundată, iar spatele ieșit în afară. 

Carabinierii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.3]
gheorghe carciu psd drp

Gheorghe Cârciu, proaspăt numit șef la DRP, a fost cercetat pentru furt de curent electric

romancele soti tineri

Româncele îşi iau soţi mai tineri. «Am întinerit foarte mult»