in

Trieste, român bănuit că ar fi participat la uciderea unui adolescent de 17 ani

Trieste, român bănuit că ar fi participat la uciderea unui adolescent de 17 ani. Victima și criminalul, ambii tineri, de origine sârbă. Dar amândoi erau îndrăgostiți de aceeași fată. Și asta a declanșat drama geloziei, care a dus la crimă. 

Potrivit ilgiornale.it, Robert Trajkovi, 17 ani, a fost omorât din gelozie. Strangulat de unul dintre compatrioții săi – arestat imediat – cu trei ani mai în vârstă. 

Cu el era și un român. Nu știm dacă l-au urcat în mașină sau dacă l-au sugrumat imediat”, a declarat tatăl victimei.

Crima a avut loc la Trieste, într-un cămin, unde stătea fata pe care cei doi o iubeau. Robert se dusese să o vadă, nu știa că ucigașul va fi și el acolo. 

L-a blocat la intrare, l-a târât în ​​subsolul clădirii strigând la el: „Fata aceea este a mea”; apoi l-a strangulat cu o frânghie.

Caserta, româncă de 21 de ani, răpită împreună cu bebelușul ei, obligată să se prostitueze

Trieste, român bănuit că ar fi participat la uciderea unui adolescent de 17 ani

”Robert a murit prin strangulare”, a declaratat procurorul din Trieste

Cercetările au permis identificarea rapidă a tânărului de 20 de ani, responsabil de infracțiune, aflat acum în închisoare pentru omor voluntar. 

Interogatoriul suspectului nu a putut avea loc imediat deoarece tânărul spunea că e bolnav și a fost transportat la spital. Apoi, ulterior, a fost dus la închisoare unde va fi audiat de procuror în această dimineață.

Fiul meu a fost victima unei ambuscade – a spus Peter Trajkovic, tatăl tânărului de 17 ani care a fost ucis. Robert avea o întâlnire cu iubita lui la cămin. Fostul ei iubit, un sârb de 20 de ani de origine marocană, era gelos. 

Fostul iubit era cu tânăra. Acesta a ieșit, a mers să-l întâmpine și l-a sugrumat. Cu el era și un român. Nu știm dacă l-au urcat în mașină sau dacă l-au sugrumat imediat”, a declarat tatăl.

Fratele meu dispăruse de vineri. Nu a răspuns la telefon. Am făcut apeluri pe rețelele de socializare și prin presa locală pentru a-l găsi”, adaugă Christian Trajkovic, fratele lui Robert, este cel mai mare dintre cei patru frați.

”Am auzit despre descoperirea cadavrului în seara asta,. Avem o presimțire care nu poate fi explicată. Suntem distruși. Robert studia și făcea un stagiu. Încă nu avem cadavrul lui Robert, autopsia este programată pentru mâine.”, a mai spus el.

Potrivit membrilor familiei, fata pe care trebuia să o întâlnească Robert are 19 ani, este italiană și locuia de doi ani în Germania.

Mama victimei este și ea disperată: ”Pot să spun doar că Robert a fost un băiat bun, nu avusese niciodată probleme cu justiția și scopul lui era să lucreze cinstit în Italia. Nu merita să moară. Nu vrem răzbunare, ci doar dreptate”

Bărbatul arestat și-a recunoscut vina, dar se apără: ”Nu am vrut să-l omor, ci doar să-l sperii”.

Fata pentru care tânăra de 20 de ani l-a ucis pe Robert este în prezent în stare de șoc, iar anchetatorii nu au reușit să o interogheze încă. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]
super green pass in Italia

Începând de azi, în Italia a intrat în vigoare Super Green Pass: acces doar pentru vaccinați sau vindecați

Draghi da vina

Draghi: Urmează obligația de vaccinare pentru cei peste 40 de ani