Menu
in

Pavia, un bătrân 85 de ani în scaun cu rotile l-a ucis pe fiul badantei. Două focuri cu o pușcă de vânătoare

Știri Italia – Bătrânul îl ucide pe fiul badantei – „A tras două focuri cu o pușcă de vânătoare”.

În provincia Pavia, un bărbat în vârstă de 85 de ani în scaun cu rotile l-a ucis pe fiul badantei sale. Victima este un bărbat de 43 de ani care l-a acuzat pe bătrân că i-a molestat mama.

Bătrânul îl ucide pe fiul badantei

Șoc la Gambolò, în provincia Pavia , unde o persoană în vârstă aflată într-un scaun cu rotile l-a ucis pe fiul îngrijitoarei sale cu o pușcă.

Episodul, după cum relatează Corriere della Sera, s-a petrecut, duminică, 5 iunie, seara.

Protagonistul acestui gest nefast este un bărbat în vârstă de 85 de ani, care este bolnav, care a ucis un bărbat de 43 de ani la sfârșitul unei dispute aprinse.

După ce a fost acuzat de victimă că o molestează pe mama sa, bătrânul a luat pușca și apoi a tras două focuri de armă în bărbatul de 43 de ani.

Viaţa de coşmar a unei „badante” românce la Napoli: „Aş face din nou o revoluţie în ţară şi i-aş împuşca pe toţi politicienii”

Victima a murit pe loc

Victima, un italian cu domiciliul în Nicorvo, tot din Pavia, a murit practic pe loc în urma rănilor foarte grave suferite.

Potrivit celor scrise de Corriere della Sera, se pare că bătrânul în vârstă de 85 de ani ar fi hărțuit-o de mai multe ori pe îngrijitoare, iar această situație l-a înfuriat pe fiul femeii, care a vrut să încerce să clarifice situația.

Evident că nu s-ar fi așteptat niciodată ca bărbatul să ia pușca și să-l împuște. Îngrijitoarea se afla în casă în momentul crimei, dar se afla într-o altă cameră , prin urmare, ea nu a fost martoră la ucidere direct.

Umilințele trăite de ”badante” în Italia: ”Trebuie să fii sclava mea și în pat”

Bătrânul nu va merge la închisoare

Bătrânul este acum în arest și a fost însoțit la cazarmă de carabinieri pentru a fi audiat și pentru a reconstitui în detaliu cele întâmplate.

În orice caz, chiar dacă bărbatul va fi găsit vinovat, nu va merge la închisoare din cauza vârstei și a stării sale fizice de handicap: pentru el ar trebui declanșat cel mult arestul la domiciliu, așa cum prevede legea italiană.

Roma, bătrână ucisă în casă de îngrijitoare, după mai multe ore de tortură. „A luat-o de cap și a aruncat-o…”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 3.9]
Exit mobile version