in

Pavia, chiriași români rău-platnici, au lăsat 3000 de euro datorii și au plecat cu mobila și cu cireșul din grădină

O italiancă din Puglia păcălită de chiriași. Unsprezece luni de chirie neplătită și apoi descoperirea că apartamentul a fost literalmente golit. Denunțul: ”Am pierdut chirii de 3.000 de euro și mobilierul. Acum vreau dreptate”.

”După daune și bătaia de joc”: după ce că nu a primit chiria timp de 11 luni, a găsit apartamentul literalmente golit. Aceasta este aventura nefericită întâmplată Francescăi, o tânără mamă din Leverano, provincia Lercce.

După ce a locuit mai multă vreme în provincia Pavia, mai exact la Copiano, cu câțiva ani în urmă s-a întors în Puglia. De aici decizia de a-și închiria apartamentul din nordul Italiei. După diverși chiriași, a închiriat unui cuplu de români.

Era 2014. Trece prima lună, a doua și tot așa, dar în ciuda diverselor solicitări, Francesca nu a primit niciodată banii de chirie. După 11 luni de răbdare, în septembrie 2015, reușește să elibereze apartamentul: chiriașii săi restanțieri pleacă și odată cu ei par să dispară și cei 3.000 de euro pentru chirie și cheile locuinței.

Dar nu se termină aici. Un an mai târziu, sosește amara surpriză. Francesca dă cheile de rezervă ale locuinței unei prietene care i-a cerut favoarea de a dormi câteva nopți în apartamentul ei din Copiano. Când ajunge la destinație, deschizând ușa, descoperă că locuința fusese efectiv golită: lipsea mobilierul de bucătărie, patul supraetajat, biroul și scaunele, veioza, mătura electrică și chiar și cireșul care fusese plantat în grădină.

Câțiva vecini au spus că mobilierul a fost dus de acolo, pe timpul zilei, de foștii chiriași restanțieri, care acum sunt de negăsit la telefon. Francesca a depus plângere la carabinieri. Vrea dreptate și să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat. Anchetele sunt în curs.


Citiți și:

Basilicagoiano, torturat și ucis pentru că nu plătea chiria, patru români arestaţi

Lecce, judecător la Casaţie, organizează un bordel cu românce în clădirea sa B&B

Latina, şi-a ucis mama, apoi a împuşcat chiriaşii români

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Diasporei în vizită la Roma. Astăzi, întâlnire cu comunitatea la Accademia di Romania

Pește pane