in

Pensionar ucis cu 19 lovituri de rangă în cap, îngrijitoarea şi prietenul ei au fost arestaţi

Doi români arestaţi în ancheta privind uciderea lui Giuseppe Corvino, pensionarul de 75 de ani omorât în locuinţa sa din Villa Literno (provincia Caserta în Campania) cu 19 lovituri de rangă.

Procuratura din Santa Maria Capua Vetere au arestat-o pe îngrijitoarea româncă de 43 de ani, Dorinela Borcan, şi pe un conaţional, Traian Mihăilescu, de 42 de ani, consideraţi responsabili de infracţiunile de omor şi jaf agravate în complicitate.

În seara de 13 decembrie 2012, pensionarul de 75 de ani a fost găsit fără viaţă în dormitorul propriei locuinţe din Villa Literno. Victima fusese lovită cu o violenţă feroce.

Pe corp au fost găsite semnele a 19 răni produse cu un obiect contondent, toate localizate la cap.

În urma investigaţiilor, care au durat peste opt luni, au reieşit grave indicii de vinovăţie în privinţa celor doi arestaţi români, ambii domiciliaţi la Villa Literno.

Anchetele au permis să se reconstituie dinamica faptei. Îngrijitoarea, Dorinela Borcan, în seara de 11 decembrie, i-a permis accesul lui Mihăilescu în locuinţa lui Corvino.

Bărbatul l-a suprins pe pensionar în dormitor şi l-a lovit de mai multe ori în cap cu o rangă, ucigându-l.

Cei doi inculpaţi au răscolit întreaga locuinţă în căutarea de bani, dar încă nu a fost cuantificată întreaga sumă sustrasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Proteste în întreaga lume împotriva proiectului Roşia Montană. Zeci de mii de români, în stradă

Ministrul Maurizio Lupi l-a sunat pe eroul Ion Purice: „Îl stimez pe acest om”