in

Pescara, doi bicicliști români, loviți în plin de un autoturism, unul dintre ei a murit pe loc

Dimitri Iriciuc, un român de 39 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs vineri seara în localitatea Tocco di Casauria, provincia Pescara, Italia. Românul a murit pe loc, după ce a fost lovit de o maşină când se plimba cu bicicleta

Dimitri se plimba cu bicicleta pe marginea şoselei, alături de un prieten, în momentul în care cei doi au fost loviţi în plin de un autoturism. Conform presei italiene, citate de observator.tv, românul de 39 de ani a murit pe loc din cauza leziunilor grave. Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Andrei C., 32 de ani, celălalt român lovit de maşină a ajuns în stare gravă, dar stabilă, la spital şi are şanse mari să se recupereze în totalitate. Sursa amintită precizează că la volanul autoturismului se afla un cetăţean italian de 30 de ani care călătorea împreună cu o femeie şi alţi doi bărbaţi.

Şoferul a oprit maşina imediat după producerea accidentului şi a solicitat personal intervenţia medicilor şi a poliţiştilor.

Deşi a precizat oamenilor legii că nu i-a văzut pe cei doi ciclişti, anchetatorii consideră că românii circulau regulamentar astfel că cel mai probabil italianul va fi judecat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.

Varese, biciclist român, lovit mortal de un șofer italian beat, care adormise la volan

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, moștenire uriașă: le-a lăsat averea de 3 milioane de euro, după ce au îngrijit un bătrân italian de 92 de ani

Astăzi se lansează o monedă dedicată vizitei Papei Francisc în România