in

Italia, moștenire uriașă: le-a lăsat averea de 3 milioane de euro, după ce au îngrijit un bătrân italian de 92 de ani

Raisa Rusu, o moldoveancă plecată la muncă în Italia, a moştenit o avere estimată la trei milioane de euro de la Vincenzo Risatti, bătrânul italian de 92 de ani de care a avut grijă. Cei doi au locuit împreună cu Daniel Rusu, băiatul femeii, în Limone del Garda. Urmaşii italianului au contestat moştenirea în instanţă, dar au pierdut.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, bătrânul a fost încântat de modul în care Raisa şi Daniel au avut grijă de el. Vincenzo a decis să le lase acestora întreaga avere. Evident, urmaşii bătrânului au acţionat în justiţie. Iniţial, i-au acuzat pe Raisa şi Daniel că l-au păcălit pe italian să le dea 250.000 de euro cash. Ulterior, i-au acuzat că au profitat de instabilitatea bătrânului pentru a-l păcăli să treacă întreaga avere pe numele lor.

Susţinuţi de doi avocaţi italieni, Raisa şi Daniel au avut câştig de cauză în instanţă. Un punct important în proces l-a reprezentat declaraţia notarului care a precizat că bătrânul era în deplinătatea facultăţilor mentale când şi-a dat acordul pentru a trece averea pe numele moldovenilor.

Brescia, bătrână de 92 de ani, lasă moștenire casa și banii unei românce, după ce a fost abandonată de rude la azil

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Meleşcanu: Vinovat de dezastrul de la votul din diaspora este preşedintele Iohannis

Pescara, doi bicicliști români, loviți în plin de un autoturism, unul dintre ei a murit pe loc