in

Meleşcanu: Vinovat de dezastrul de la votul din diaspora este preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe -Teodor Meleşcanu şi de Interne- Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate. În replică, Meleșcanu susține că „pur şi simplu vinovat de votul în străinătate este practic preşedintele Iohannis”, pentru că a convocat referendumul după ce au fost stabilite secţiile de votare în străinătate, scrie newstandard.news.

„După ce am stabilit care sunt secţiile de votare la propunerea ambasadelor şi la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetăţeni români şi am ajuns la numărul de 441, după două săptămâni, dânsul a anunţat că face referendum în aceeaşi zi.

În consecinţă din 2 secunde cât durează votul în general în cabină, având referendum băgat peste votul parlamentarilor europeni, s-a ajuns în jur de 6-7 minute votul şi practic nu au putut să voteze toţi oamenii, mai ales în secţiile aglomerate”, a declarat la Antena 3 Teodor Meleşcanu, preluat de Mediafax.

Teodor Meleșcanu a mai declarat că au fost înregistrate probleme de acest gen doar în aproximativ 40 de secții din cele 441 organizate în străinătate.

Teodor Meleşcanu: «Cer scuze românilor din diaspora. Am dispus o anchetă»

Rareș Bogdan premier, ipoteza care se discută intens la București. «Iohannis trebuie să-și asume această soluție»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ziua Copilului la Pordenone, spectacole și multe surprize pentru copii, organizator asociația ”Romeni Europei”

Italia, moștenire uriașă: le-a lăsat averea de 3 milioane de euro, după ce au îngrijit un bătrân italian de 92 de ani