in

A furat 65 de euro dintr-o brutărie, apoi s-a luat la bătaie cu doi polițiști, român arestat la Pisa

A furat 65 de euro dintr-o brutărie, apoi s-a luat la bătaie cu doi polițiști, român arestat la Pisa.

Un angajat al unei companii care livra extinctoare în zona podului Fortezza l-a urmărit pe hoț care tocmai comisese un jaf într-o brutărie din Via di Parigi și care fugea pe bicicletă spre Viale delle Piagge, scrie Pisa Today.

Bărbatul a reușit, în ciuda oboselii și a soarelui puternic, să dea o descriere detaliată a hoțului și a traseului de fugă a acestuia polițiștilor, care au pornit pe urmele lui cu două mașini de poliție.

Roma, escrocii din jurul zonelor turistice, români travestiți în ghizi cereau sume exorbitante turiștilor

Pisa, a furat 65 de euro dintr-o brutărie

Plimbarea pe bicicletă a hoțului s-a încheiat în Via Cattaneo, unde a fost oprit de doi polițiști.

La vederea mașinii de poliție, bărbatul a încercat să se elibereze și s-a luat la bătaie cu polițiștii, care au primit ulterior un raport medical de 10 și 7 zile de prognostic pentru rănile suferite.

După ce l-a reținut, poliția l-a percheziționat și a găsit prada din furt (65 de euro) și un briceag: astfel, pe lângă acuzațiile de furt, rezistență și vătămare a unui funcționar public, hoțul a fost acuzat și de încălcarea Legii privind armele.

La secția de poliție a fost depusă o plângere și de către proprietara brutăriei: femeia a explicat că bărbatul, profitând de faptul că magazinul era gol, a deschis casa de marcat și a luat bancnotele apoi a luat-o la fugă.

Hoțul era recidivist

Verificările în baza de date a poliției au arătat că hoțul era un cetățean român în vârstă de 33 de ani, cu mai multe condamnări anterioare pentru infracțiuni împotriva proprietății, inclusiv jafuri și furturi comise la Roma și Livorno.

Bărbatul și-a petrecut noaptea la secția de poliție, iar în dimineața zilei de marți, 12 iulie, a fost escortat la instanță, unde judecătorul a validat arestul și, în urma cererii de acordare a termenelor de apărare, a amânat ședința de judecată, supunându-l pe român la măsura preventivă a obligației de a se prezenta zilnic la poliția judiciară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De necrezut: A patra doză în Italia o pot face și cei care au făcut Covid după a treia doză!!!

I s-a făcut rău brusc: pilotul Mattia Ghiraldi moare la 22 de ani la Cremona