in

Potenza, doi români morți în casă, găsiți după o săptămână

Potenza, doi tineri români au fost găsiți morți în locuința lor: ipoteza scurgerii de gaze. Moartea a avut loc acum o săptămână.

Victimele lucrau la o firmă forestieră din zonă. Cei care au avertizat poliția și 118 au fost niște colegi care nu i-au văzut sosind la serviciu.

romani morti in casa Potebza

Doi români găsiți morți în casă

I-au găsit morți în locuința lor din Monte in Brienza, în provincia Potenza. Din primele informații, decesul celor doi bărbați de naționalitate română – unul de 28 de ani și celălalt de 22 de ani – care lucrau la o firmă forestieră din zonă, a fost cauzat de o scurgere de gaz în interiorul casei.

În această dimineață, vineri 10 decembrie, unii colegi, nevăzându-i sosind la muncă, s-au dus la ei acasă. La fața locului au intervenit Carabinierii, Pompierii și cei 118 sanitari. Din cele aflate, în camera în care dormeau cele două victime a fost găsită o butelie de gaz, folosită probabil pentru încălzire.

Explozie la Pinerolo cu doi morți, doi montatori români acuzați de omor din culpă

Morți de o săptămână

Cele două victime ar fi murit „în urmă cu cel puțin o săptămână”. Acesta este unul dintre detaliile care au reieșit din prima reconstituire realizată de carabinierii Comandamentului Provincial Potenza, care efectuează cercetările coordonate de Parchetul Capitalei provinciei, scrie La Repubblica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
octombrie morti

Luna MORŢII. Aproape 45.000 de români au murit în octombrie

marcel-muschi-tiganesc

Bacterie periculoasă, descoperită în produse vândute în diaspora