in

Tragedie la Milano, muncitori morți, găsiți congelați într-o încăpere în care se depozita azot lichid

Doi muncitori au murit în chinuri groaznice, într-o încăpere care se depozita azot lichid, la Spitalul Humanitas din Milano. La acest moment, nu se știe cum s-a produs incidentul. Primele constatări ale legiștilor arată că oamenii au avut țesuturile arse, apoi decesul a survenit urmare a degerăturilor provocate de azot.

Tragedia de la Spitalul Humanitas este investigată de carabineri și de conducerea unității medicale, notează La Stampa, citată de stiridiaspora.ro. Cei doi angajați erau de la o companie externă și aveau rolul de a verifica echipamentele care trebuie casate.

Soluție minune pentru repatrierea diasporei: ”Creștem salariul minim și ELIMINĂM TAXELE”

La fața locului au fost pompierii, carabinierii și inspectorii de muncă. Încă nu se poate trage concluzia a cui vină este. Angajatorul celor două persoane spune că i-a trimis pe teren cu echipamentele de protecție. Consideră că a fost o defecțiune sau o manevră greșită a celor doi.

Presa italiană este îngrozită de numărul accidentelor de muncă, înregistrate tot mai des.

„O altă tragedie,  o altă moarte albă care zguduie Milano. După decesul lui  Donato Piscopiello din Salento, care a căzut în gol de la  5 metri , la cel al lui  Celtahiri Flamur, un muncitor de 42 de ani, de origine albaneză, care a căzut în timpul unor lucrări de întreținere.  Să nu uităm de  moartea lui Fabio Sure, în vârstă de 39 de ani, peste care s-a prăbușit o mansardă, de  Roberto Boci în Palù, în zona Verona, electrocutat în timp ce lucra la un pilon. Nume care devin numere, statistici privind accidentele de muncă care indică date și procente. Dar în spatele ei sunt fiice, prieteni, orașe, locuri”, au scris jurnaliștii italieni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.5]
romani morti

Vinovat de moartea a trei români în Italia: condamnat la 4 ani închisoare

cosmin prelipceanu

”Şcoala trebuie să-i SCAPE pe copii de părinții lor”, delirul unui moderator, în direct, la TV