in

”Şcoala trebuie să-i SCAPE pe copii de părinții lor”, delirul unui moderator, în direct, la TV

Derapaj în direct, la o emisiune de televiziune. Moderatorul de televiziune Cosmin Prelipceanu a declarat în timpul emisiunii de la Digi24, în timpul unui dialog cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, că școala ar trebui să-i ”scape” pe copii de părinții lor, în contextul unei discuții despre vaccinarea elevilor.

Prelipceanu a remarcat faptul că ”suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale”, spunând că este ”o problemă de educație” pentru că ”oamenii nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte”.

Certificatul verde, obligatoriu pentru medicii din România: „De ce nu ne strâng în ţarcuri?”

În momentul în care ministrul vorbea despre promovarea campaniei de vaccinare în rândul părinților, Cosmin Prelipceanu l-a întrerupt susținând că școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”. Când Sorin Cîmpeanu a spus că nu poate fi „părtaș la o astfel de afirmație”, moderatorul a insistat spunând „ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Cosmin Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte.

Sorin Cîmpeanu: Din păcate…

Cosmin Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala.

Sorin Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație.

Cosmin Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

Fost ministru: „Solicit conducerii să îl dea afară”

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu cere conducerii Digi 24 să îl dea afară pe Cosmin Prelipceanu, după afirmația acestuia potrivit căreia școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”.

Funeriu spune că o astfel de declarație este „dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media”.

Mesajul postat pe Facebook de către fostul ministru al Educației:

„Solicit conducerii Digi24 să îl dea afară pe Prelipceanu. Să spui, în România lui 2021 că școala trebuie să îi scape pe copii de părinți este nu numai patologic, ci și dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media.

La previzibila întrebare de heităreală <<cine ești tu, Funeriu, să soliciți celor de la Digi24 să-l dea afară pe îmbretelat>>, răspunsul e simplu: un simplu om cu simțul realității.

PS: dacă ministrul Cîmpeanu nu ar fi fost pe fază și nu ar fi reacționat, ar fi fost greu să rămână ministru. E un lucru bun că a reacționat, delimitându-se”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
spital humanitas mi

Tragedie la Milano, muncitori morți, găsiți congelați într-o încăpere în care se depozita azot lichid

Constantin Codreanu, candidat la Canicatti, în Sicilia: ”Vreau curățenie și ordine pe străzi”