in

Prato, preot paroh arestat: „Cu banii din oferte a cumpărat cocaină și drogul violului”


Un preot paroh, Don Francesco Spagnesi, a fost arestat pentru trafic de droguri la Prato, implicat într-o anchetă a poliției legată de cocaină și GBL, așa-numitul „drog al violului”.

Preotul paroh, în vârstă de 40 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu de către judecătorul de instrucție Francesca Scarlatti care a acceptat cererea de măsură asiguratorie prezentată de procuror, potrivit Leggo

Acuzațiile sunt de vânzare și import de droguri. Cu câteva zile în urmă, preotul a renunțat la funcția ocupată în Parohia Buna Vestire din cartierul Castellina din Prato.

Conform celor reconstruite de echipa mobilă din Prato, preotul paroh Don Francesco Spagnesi ar fi importat din străinătate, în timp, cantități de Gbl (drogul de viol) între o jumătate de litru și un litru la un moment dat împreună cu un complice, Alessio Regina., 40 de ani.

Preot înregistrat când face avansuri unei minore, la spovedanie: «Când ţi-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică…»

Datorită identificării activității infracționale a acestuia din urmă și a arestării sale la sfârșitul lunii august pentru importul de droguri din Olanda, anchetatorii au descoperit implicarea preotului.

Potrivit poliției, drogurile au fost plătite cu oferte de la enoriași și destinate persoanelor contactate prin intermediul site-urilor de întâlniri sexuale.

Maniago, preot ortodox român prins la furat într-un supermarket, a „uitat” să plătească mai multe cutii de suplimente alimentare

«Ziua preot, noaptea traficant de endorfine.» Ciocolată premium cu canabis, afacerea de 100.000 de euro a unui preot din Cluj

Preot ortodox român din Trieste, arestat pentru violență sexuală și stalking. ”De îndată ce voi avea autorizația episcopului mă voi căsători cu tine și vom face sex”

Preot italian acuzat de desfrânare, reprimit în Biserica Catolică. Episcopul Veneției: ”Îl voi ierta precum un tată, inspirat de mila Domnului”

Padova, orgiile preotului Andrea Contin: sex cu enoriașele în casa parohială

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
ovidiu burdusa pnl

Din nou tensiune în PNL Italia, Ovidiu Burdușa tună și fulgeră: ”Ești activ, reprezinți un pericol! Cine nu votează Ludovic Orban, NU EXISTĂ”

proprietar tutungerie ucide hoț

Italia, a împușcat și ucis un hoț moldovean, proprietarul unei tutungerii scos de sub urmărire penală