in

Predosa, un mort și trei răniți, toți români, în urma unui accident pe A26. Cercetat patronul unei firme de construcții

Un cetățean italian, patronul unei firme de construcții este cercetat pentru ucidere din culpă, în urma unui accident grav care a avut loc pe autostrada A26 Genova-Gravellona Toce în dreptul localității Predosa. Autoutilitara, condusă de italian, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanțul lateral, ducând la decesul unei persoane și rănirea altor trei, toți muncitori români aflați în autovehicul.

Șoferul mașinii, Enrico Goglio, în vârstă de 48 de ani, rezident la Saint-Vincent, este proprietarul unei firme de construcții și în acest moment este cercetat pentru ucidere din culpă. El era la volanul autoutilitarei la data accidentului, când din cauze încă neelucidate a ieșit cu autovehiculul de pe carosabil, ajungând într-un șanț aflat în lateral.

Tragic bilanțul accidentului: un mort (I.R.C., 44 ani, a rămas prins în mașina accidentată) și 3 răniți, toți patru fiind muncitori români.

Răniții au fost duși de urgență la spitale din Alessandria și Novi Ligure, în prezent fiind asistați legal de avocatul Davide Sciulli.


Accident violent la Avezzano: două femei moarte și o familie de români în spital

Vicenza, accident stupid cu bicicleta, român de 57 de ani dus în condiții foarte grave la spital

Accident incredibil la Torino: a lovit cinci mașini și s-a oprit sub a șasea