in

Primarul Romei, reacție la gestul românului care a atacat doi carabinieri: ”Toleranță zero pentru cei care nu respectă orașul nostru”

Un român de 29 de ani a fost reținut la Roma și este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, după ce a atacat doi carabinieri într-un parc din capitala Italiei, cazul său intrând inclusiv în atenția Virginiei Raggi, primarul Romei.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când românul a fost surprins de un echipaj de carabinieri în parc, deși acestea sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus. Citește și aici

Conform observatornews.ro, care citează presa italiană, doi carabinieri s-au apropiat de român, pentru a vedea ce se întâmplă cu acesta, moment în care bărbatul a început să spargă o placă de marmură și să arunci cu bucăți de marmură și cu pietre în oamenii legii. La momentul respectiv, românul a reușit să dispară, însă carabinierii au decis să întărească paza în zona respectivă.

Iar marți seara românul s-a întors în parc și a fost identificat rapid de cei doi carabinieri atacați care, de această dată, au reușit să-l rețină.

Românul, cunoscut cu antecedente penale, este acuzat, printre altele, de tentativă de omor, opunere la arestare, distrugere de bunuri din patrimoniul istoric și artistic și port ilegal de armă, fiind descoperit asupra lui un cuțit de bucătărie.

De asemenea, românul este acuzat și de nerespectarea restricțiilor impuse, iar cazul său a ajuns și în atenția Virginiei Raggi, primarul Romei, care a anunțat „toleranță zero pentru cei care nu respectă orașul nostru„.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Liderul unei asociații din diaspora: „Domnule Iohannis, aveați nevoie de o diversiune, având în vedere că PNL se prăbușește”

Virusul a secerat încă 323 de italieni, dar pandemia a scăzut în intensitate. Continuă să scadă pacienții pozitivi