in

Roma, a aruncat cu o placă de marmură după carabinieri: român de 29 de ani arestat

Un român care a fugit duminică seară după ce a aruncat bucăți de marmură dintr-o placă toponimică împotriva unei mașini a carabinierilor a fost arestat marți, 28 aprilie.

Arestatul este un cetățean român în vârstă de 29 de ani, cu numeroase antecedente, acuzat acum de tentativă de omor, ultraj la un oficial public, daune patrimoniului istoric și artistic al Romei și port ilegal de arme, fiind găsit în posesia unui cuțit mare de bucătărie.

De asemenea, a fost denunțat pentru încălcări administrative, pentru nerespectarea normelor care interzic intrarea în parcurile publice.

Pentru a ajunge la arestarea băiatului, a fost începută o activitate de căutare în toată zona pentru a-l identifica pe tânărul care, ieri după-amiază, a fost urmărit de o patrulă de poliție locală în interiorul parcului.

Cei doi militari care suferise atacul l-au recunoscut pe autorul aruncării de pietre, astfel că, în comun, militarii și poliția locală, au procedat apoi la arest.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venețienii sunt ”obosiți și supărați”. Apelul disperat al primarului: ”Gondolele trebuie să meargă!”

Liderul unei asociații din diaspora: „Domnule Iohannis, aveați nevoie de o diversiune, având în vedere că PNL se prăbușește”