in

Prins la furat lemne din pădure, român de 24 de ani arestat la Rieti

Arestat pentru furtl de lemne și port ilegal de cuțit.

Carabinierii forestieri din Contigliano, în contextul activităților care vizează reprimarea infracțiunilor împotriva patrimoniului forestier, sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, l-au prins pe S.M.N., un cetățean român în vârstă de 24 de ani, care intenționa să fure lemn pentru ars.

Românul a fost reținut în apropierea Sttrăzii provinciale 45 / F, în localitatea „Fontecerro” pe raza municipiului Cottanello.

Tânărul, în timpul unei percheziții personale, a fost găsit în posesia unui cuțit cu o lamă lungă de aproximativ 10 cm, scos din locuință fără motiv justificat.

Pentru săvârșirea infracțiunii, bărbatul a folosit un vehicul care era deja supus sechestrului administrativ, cu obligația de custodie la domiciliu.

Luând în considerare circumstanțele de timp și de loc, precum și personalitatea subiectului, deja cercetat în dosare similare de poliție, a fost arestat.

După formalități, a fost pus în arest la domiciliu, la dispoziția Parchetului de pe lângă Judecătoria Rieti.

Vehiculul folosit pentru comiterea infracțiunii, lemnul obiect al furtului și cuțitul au fost confiscate, scrie Il Messaggero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, mii de oameni în centru în primul weekend în zona galbenă. Virgina Raggi: „Situația de urgență nu s-a încheiat”

Tragedie la Palermo, adolescentă română de 16 ani, decedată în urma unui accident produs lângă un centru comercial. ”Lacrimi pentru draga noastră Andreea Elena”