in

Tragedie la Palermo, adolescentă română de 16 ani, decedată în urma unui accident produs lângă un centru comercial. ”Lacrimi pentru draga noastră Andreea Elena”

Tragedie în Italia, sâmbătă seară, lângă centrul comercial Forum, din Palermo, acolo unde o adolescentă română a murit într-un teribil accident rutier. Andreea Elena Romanașu avea doar 16 ani şi era elevă la un liceu cu profil artistic din Bagheria.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21.30. În urma impactului extrem de puternic, Andreea a fost aruncată din maşină şi a căzut pe asfalt. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată.

Din primele informaţii, fata se afla se afla la bordul unui Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un alt tânăr. Din motive încă necunoscute, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție.

Potrivit Palermo Today, citat de observatornews.ro, accidentul a avut loc de-a lungul șoselei care leagă joncțiunea autostrăzii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio. În urma impactului extrem de puternic, Andreea a fost aruncată din maşină şi a căzut pe asfalt. La locul a tragediei au ajuns rapid şi echipajele de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată, fiind nevoiţi să declare decesul.

Șoferul mașinii, M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. Ca măsură de precauție, a fost dus la spital unde a fost supus analizelor medicale. Poliţia a confiscat maşina, în vederea efectuării unor investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului.

Andreea Elena Romanaşu a fost elevă a Liceului „Francesco Scaduto” din Bagheria, scrie bagherianews.com. Unitatea de învăţământ a publicat o postare pe pagina de Facebook, în care deplânge moartea fetei. (AICI)

„În această dimineață, comunitatea școlară din Liceul „Francesco Scaduto“ se adună în jurul durerii inconsolabile a unei mame care și-a pierdut fiica iubită. O mamă iubitoare, atentă, prezentă, care a crezut în puterea culturii și a investit în educația fiicei sale. Nu avem cuvinte de mângâiere pentru ea, ci doar tăcere. Liniște și lacrimi pentru draga noastră Andreea Elena. O fată bună și frumoasă, ale cărei vise, ale căror speranțe, ale căror aspirații au fost sparte brutal. După câteva luni, mâine Andreea avea să se întoarcă în sfârșit la curs, printre prietenii ei cei mai apropiați, printre cei dragi. Ne-ar fi găsit pe noi toți primind-o. Nu ne-a fost permis…”, scriu pe pagina oficială reprezentanţii Liceului din Bagheria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prins la furat lemne din pădure, român de 24 de ani arestat la Rieti

De astăzi în Italia sunt 17 regiuni galbene și 4 portocalii, câteva mini-zone devin roșii. Speranza: „Nu înseamnă că pericolul a trecut”