in

Probleme de erecţie: a bătut un medic de la Urgenţă

Pentru a-şi întări erecţia, şi-a injectat de unul singur o substanţă în zona inferioară a abdomenului, care însă i-a provocat dureri puternice. Astfel, a decis să se ducă la Urgenţă, dar nu a avut răbdare să-şi aştepte rândul şi l-a luat la bătaie pe un medic.

Protagonistul episodului, Alin Gheorghe Stanciu, român de 30 de ani fără domiciliu stabil, utilizator şi client al site-urilor online care vând produse pentru potenţarea prestaţiilor sexuale, a fost judecat cu procedură directă. Bărbatul a achiziţionat online un produs pe bază de silicon şi apoi şi l-a injectat de unul singur la baza abdomenului pentru a-şi spori virilitatea.

Ceva nu a mers bine şi bărbatului i s-a făcut rău. S-a dus la serviciul de Urgenţă din Albano (provincia Padova) unde fusese deja cu câteva zile înainte pentru dureri asemănătoare, dar furnizând date personale diferite. Medicii i-au aplicat în acea ocazie un cateter pe care el însă a refuzat să-l ţină, smulgându-l şi plecând acasă înfuriat. La scurt timp, a revenit, mai înfuriat.

Medicul de serviciu, S.H., ca responsabil al serviciului de urgenţe, unul dintre medicii cei mai cunoscuţi şi stimaţi din Albano, i-a spus tânărului să-şi aştepte rândul şi să ia loc în camera de gardă, pentru că înainte sunt pacienţi cu urgenţe mai mari. Românul însă a reacţionat violent: i-a dat un pumn în faţă medicului, provocându-i o fractură nazală şi o probabilă desprindere de retină.

Bărbatul furios a fost blocat de infirmieri şi de îngrijitori, care au chemat carabinierii, în timp ce medicul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Padova pentru a fi supus unei complicate intervenţii chirurgicale. Carabinierii l-au arestat pe român cu acuzaţia de leziuni grave (care în caz de daune permanente ar deveni foarte grave) şi violenţă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mesajul ministrului de externe de Ziua Naţională: „România contează!”

Viaţă de student italian la Timişoara/”Voi fi mereu recunoscătoare României”