in

Mesajul ministrului de externe de Ziua Naţională: „România contează!”

Cu ocazia acestui 1 Decembrie – ziua naţională a românilor din ţară şi de peste hotare – urez naţiunii noastre să aibă puterea şi viziunea de a crede într-un proiect naţional. Îndemn toţi românii să nu uite, oriunde s-ar afla că ţara lor, România, contează!

Contribuţia şi expertiza românească sunt apreciate peste tot în lume. Implicarea noastră în proiectele euro-atlantice fac din ţara noastră un partener de încredere la nivel internaţional, iar rolul pe care ni-l asumăm în cadrul UE şi al NATO,  este unul tot mai vizibil şi mai semnificativ. 2012 a fost un an intens, atât pe plan internaţional, cât şi pe plan intern. Sunt convins că avem, ca naţiune, înţelepciunea de a fi uniţi în jurul unui proiect naţional, care să ne inspire zi de zi şi care să ne facă să ne uităm cu mândrie la semenii noştri.       

Să folosim acest prilej nu numai pentru a sărbători, ci şi pentru a reflecta la semnificaţia Marii Uniri – forţa unui crez comun care a schimbat destinul unui popor.  Doresc ca fiecare dintre noi să poarte în suflet mândria de a fi român. Cred în forţa solidarităţii şi unităţii naţionale, care poate genera energii creatoare remarcabile, de natură să ducă la îndeplinirea dezideratelor naţionale.   

O Românie puternică, prosperă, nu se poate realiza decât prin unitatea românilor de pretutindeni!

Titus Corlăţean

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catrinel Menghia va juca în unul dintre cele mai populare seriale din lume VIDEO

Probleme de erecţie: a bătut un medic de la Urgenţă