in

Catrinel Menghia va juca în unul dintre cele mai populare seriale din lume VIDEO

La vârsta de 27 de ani, frumoasa Catrinel Menghia a spart toate barierele şi a obţinut un rol foarte important, care a putea-o propulsa spre succes, la Hollywood.

Românca va apărea în celebrul serial american “CSI (Crime Scene Investigation)”, iar apariţia ei va fi extrem extrem de sexy şi provocatoare.

Superba brunetă, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Catrinel Marlon, va interpreta, în sezonul 13 al serialului american, ce va fi difuzat în ianuarie, rolul unei italience extrem de frumoase, pe nume Elisabeta, şi îşi va face apariţia ca fiind logodnica lui David Hodges, unul dintre tehnicienii din laboratorul de criminalistică, cu care e pregătită să se mărite.

Va intra în pielea unei frumoase italience

Potrivit site-ului tvfanatic.com, David, interpretat de actorul Wallace Langham, o cunoaşte pe Catrinel într-o vacanţă în Toscana, Italia, unde se îndrăgosteşte nebuneşte de ea şi o cere de nevastă, însă nu le spune nimic colegilor săi despre schimbarea din viaţa sa, spre neplăcerea italiencei. “CSI: Las Vegas” reprezintă primul serial care s-a lansat din franciza de renume care mai cuprinde “CSI: New York” şi “CSI: Miami”. Toate cele trei seriale se axează pe investigaţii criminale şi aparţin canalului american CBS.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia se îndreaptă către o recesiune prelungită

Mesajul ministrului de externe de Ziua Naţională: „România contează!”