in

Prostituată sechestrată de client, mesaj de susţinere din partea primăriei Romei

Roma – 12 ianuarie 2012- O prostituată româncă de 28 de ani a fost sechestrată şi bătută de unul din clienţii săi italieni. Episodul a avut loc miercuri în capitala Italiei. Agresorul a fost arestat, iar primăria Romei a trimis un mesaj de susţinere tinerei.

Tânăra a povestit poliţiştilor clipele de coşmar prin care a trecut. Potrivit Adnkronos, românca se prostitua de mai mult timp pe o stradă de la periferia Romei iar miercuri seara a acceptat să se deplaseze la domiciliul unuia din clienţii ei obişnuiţi, un italian de 37 de ani.

Odată ajunşi în apartamentul bărbatului, cei doi au întreţinut un raport sexual, iar italianul i-a cerut să rămână la el. Tânăra a refuzat şi a încercat să fugă din casă, dar a fost blocată de bărbat, care a imobilizat-o şi a început să o bată cu pumnii şi picioarele apoi a rănit-o cu o cheie. Ulterior, fostul client a încercat să o închidă într-o cameră.

Românca a reuşit să o sune pe sora ei la telefon, care a dat alarma. Între timp, a intervenit şi tatăl agresorului, care locuia într-un apartament alăturat şi a auzit strigătele victimei.  Tînăra a fost eliberată, iar poliţiştii care au intervenit la locul agresiunii l-au arestat pe bărbat. În casa agresorului au descoperit urme de sânge, precum şi o doză de cocaină.

Primăria Romei: "Violenţă atroce"

Asupra episodului a intervenit şi primăria Romei, prin vocea preşedintelui Comisiei pentru politici sociale, Giordano Tredicine. Printr-un comunicat, el a dorit să exprime solidaritatea administraţiei publice faţă de tânără, care a „suferit un act de violenţă atroce de la un aşa zis client”. El a mai precizat că primăria Romei îi va oferi un suport psihologic româncei şi o va ajuta să se reintegreze din punct de vedere social.

Tredicine, vorbind despre fenomenul prostituţiei la Roma, a vorbit despre rezultatele obţinute pe timpul mandatului lui Gianni Alemanno: „În ultima perioadă fenomenul a scăzut cu 20% faţă de situaţia pe care am moştenit-o de la administraţia precedentă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino/ Inginer român cercetat pentru fraudă bancară

Români plătiţi cu un euro pe oră la Milano: “Ne obligau să lucrăm şi noaptea!”