in

Prostituată româncă, sechestrată și violată de un DJ cunoscut din Italia

O prostituată româncă a trăit momente de coșmar în Italia! Manuela Rubinacci a fost violată și sechestrată de un DJ cunoscut, care a fost ulterior arestat.

Francesco Cirioni, cunoscut drept DJ Franceschino, totodată patron al postului Radio Zerosei, din Roma, a chinuit-o teribil pe Manuela, fiind în cele din urmă arestat.

„M-a răpit și violat, m-a bătut, m-a insultat”, a spus românca. Femeia a subliniat că DJ-ul din Roma fumase cocaină, lăudându-se că este traficant de droguri. Femeia a acceptat să petreacă trei zile cu DJ-ul pentru suma de aproximativ 1.000 de euro.

Manuela a evadat din casa DJ-ului după trei zile în care ar fi fost încuiată într-un dulap și forțată să facă sex neprotejat.

Cuneo, prostituată română, a extorcat 200.000 de euro de la un bătrân de 78 de ani

Cirioni i-a cerut acesteia să se îmbrace frumos pentru a-i întâmpina un prieten. „Trebuie să fii drăguț cu el, altfel te voi bate”, a fost mesajul DJ-ului pentru Manuela.

Prostituata a profitat de faptul că bărbatul a ieșit pe terasă pentru a vorbi la telefon și a ieșit pe stradă, a oprit prima mașină și a cerut ajutor să ajungă la poliție.

Ajutați de Manuela, polițiștii din Roma au ajuns la locuința DJ-ului, găsind 75 de grame de hașiș, material pentru ambalarea dozelor, precum și camera unde a fost ținută femeia, scrie Corriere della Serra. Un caz cunoscut în România este și cel al handbalistului Pierre Yves Ragot, arestat într-un dosar privind traficul de droguri.

Francesco Cirioni a fost reținut și acuzat de trafic de droguri, DJ-ului fiind cercetat pentru răpire și agresiune sexuală, după dezvăluirile făcute de prostituata din România.

Sursa: ProSport

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia. A început testarea masivă a cadrelor didactice înainte de începerea școlii

Italia. A început testarea masivă a cadrelor didactice înainte de începerea școlii

Italia a început școala cu obligativitatea purtării măştii și testarea masivă a elevilor: ”Unde vor fi pozitivi, vom face test întregii clase”