in

Italia. A început testarea masivă a cadrelor didactice înainte de începerea școlii

La recomandarea Ministerului Sănătății italian, jumătate din angajații în învățământ s-au testat pentru depistarea anticorpilor de coronavirus.

2,6% din cele 500.000 de teste au rezultate pozitive, dar lipsesc datele din Regiunea Lazio.

Astfel, pentru 13.000 de profesori și angajați din școlile Italiei anul școlar nu va începe. Dintre cei 500.000 care au efectuat testul serologic, 2,6% au rezultat pozitiv la anticorpi, ceea ce înseamnă că au avut sau au, în curs, infecția cu SARS-Cov2.

Situație critică la redeschiderea școlilor în Italia: 13.000 de profesori și personal școlar sunt pozitivi la infectarea cu Sars-Cov-2

Testarea personalului din învățământ a fost recomandată de Ministerul Sănătății înainte de începerea școlii. La nivel regional, campaniile de sensibilizare au reușit să convingă peste jumătate din angajați. Din datele naționale lipsesc cele din regiunea Lazio.

Persoanele care au dezvoltat anticorpii de coronavirus au fost izolate la domiciliu în așteptarea testului molecular care va decide dacă mai au infecția în curs. Școala va începe în Italia în aceeași zi ca în România, pe 14 septembrie 2020, după ce unitățile de învățământ au fost închise timp de mai multe luni, începând din aprilie când în peninsula Italică a izbucnit cel mai mare focar de coronavirus din Europa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bari, fetiță de numai 36 de zile, găsită moartă în pătuț, carabinierii au sechestrat pentru analiză mai multe lucruri folosite de părinți

Prostituată româncă, sechestrată și violată de un DJ cunoscut din Italia

Prostituată româncă, sechestrată și violată de un DJ cunoscut din Italia